- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Fatih Terim olurda giderse Ömer Erdoğan’ın gelmesini isterim şahsen. Zaten yabancı hoca bizde olmuyor. Ancak Lucescu veya Gerets gibi adamlar olacak.
omer erdogan floryanin kapisindan iceri giremez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim olurda giderse Ömer Erdoğan’ın gelmesini isterim şahsen. Zaten yabancı hoca bizde olmuyor. Ancak Lucescu veya Gerets gibi adamlar olacak.
Herrera'yı son zamanlar pek izleyemedim onun yerine Gedson daha iyi olur gibi.Savanier'i keşke alsak ama dediğin gibi bizim takım almaz abi..Zaten bir umudum yok kardeşim. Bizimkisi temenni. Ama bu çapta bir futbolcuya ihtiyacımız var. Herrera da çok işimize yarar. Aynı zamanda liderlik yapar. 30 Temmuz 2022’de sözleşmesi bitiyor mesela.
Yabancı sınırı konusunda geri adım gelmeyecek gibi , o yüzden aynı düşünüyorum ben de.Yerli isimler arasında bize en çok yakıştırdığım isim duruşu itibariyle. Bir de bizim alt yapıdan İtalya'ya giden Tuğberk hoca vardı acaba o İtalya'da ne durumda başarılı mı? Çünkü ben artık iyi bir yabancı TD'nin Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum. Yoksa yabancı olarak Gallardo hem bizim projemize uygun gençlerle çalışan bir hoca olması hem de winner kimliğiyle çok isterdim ama yolu Türkiye'ye düşmez.
Ömer Erdoğan'da beni etkileyen geçen sezonki başarısının ardından en etkili oyuncularını kaybetse bile yeni oyuncularla oyununu düşürmeden devam edebilmesi yani bir devamlılıkta gösteriyor. İlhan Palut'ta bunu görmedik henüz.Yabancı sınırı konusunda geri adım gelmeyecek gibi , o yüzden aynı düşünüyorum ben de.
Benim için de ilk sırada Papur , ikinci sırada Ömer var.
Konya'nın durumu beni daha çok etkiledi.
sneijder....Bir de amatör seviyede bile olsa futbol oynayanlar bilir sahada bir lider olur, zora kaldın mı ona atarsın ve bilirsinki o bir şeyler yapar ve topu doğru yere aktarır ya da şapkadan tavşan çıkartacak bir hamle yapar. İki senedir bizde bu topçu yok işte keyfi gelince biraz Feg yapıyor. Bitik Mesut bile yapıyor bu işi az çok.
Noldu renktas neye mutlu olduniste bu
Noldu renktas neye mutlu oldun
ciddiyet lütfenNoldu renktas neye mutlu oldun
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama çağrılan Gökay'ı da oraya verecekmişiz. Kiralık oynamayan kim varsa oraya göndeririz muhtemelen.ikinci yari yepyeni bir Nigde Futbol Kulübü izleyecegiz gibi renktas !