Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bir umudum yok kardeşim. Bizimkisi temenni. Ama bu çapta bir futbolcuya ihtiyacımız var. Herrera da çok işimize yarar. Aynı zamanda liderlik yapar. 30 Temmuz 2022’de sözleşmesi bitiyor mesela.
Herrera'yı son zamanlar pek izleyemedim onun yerine Gedson daha iyi olur gibi.Savanier'i keşke alsak ama dediğin gibi bizim takım almaz abi..

Yerli isimler arasında bize en çok yakıştırdığım isim duruşu itibariyle. Bir de bizim alt yapıdan İtalya'ya giden Tuğberk hoca vardı acaba o İtalya'da ne durumda başarılı mı? Çünkü ben artık iyi bir yabancı TD'nin Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum. Yoksa yabancı olarak Gallardo hem bizim projemize uygun gençlerle çalışan bir hoca olması hem de winner kimliğiyle çok isterdim ama yolu Türkiye'ye düşmez.
Yabancı sınırı konusunda geri adım gelmeyecek gibi , o yüzden aynı düşünüyorum ben de.

Benim için de ilk sırada Papur , ikinci sırada Ömer var.

Konya'nın durumu beni daha çok etkiledi.

Enerjisi kayboldu camianın Terim gitsin x gelsinle çözülecek mevzudan çıktı artık. 6 ay dolmadan 2 yöneticin istifa etti, Tff savaşını kaybettin ki savaşmadın bile yalandan tiyatro çevirdin, her branşta eziliyorsun. İş bilmezliğin bile sınırı var kasıtlı yönetsen bu kadar olurdu zaten.

Yabancı sınırı konusunda geri adım gelmeyecek gibi , o yüzden aynı düşünüyorum ben de.

Benim için de ilk sırada Papur , ikinci sırada Ömer var.

Konya'nın durumu beni daha çok etkiledi.
Ömer Erdoğan'da beni etkileyen geçen sezonki başarısının ardından en etkili oyuncularını kaybetse bile yeni oyuncularla oyununu düşürmeden devam edebilmesi yani bir devamlılıkta gösteriyor. İlhan Palut'ta bunu görmedik henüz.

Bir de amatör seviyede bile olsa futbol oynayanlar bilir sahada bir lider olur, zora kaldın mı ona atarsın ve bilirsinki o bir şeyler yapar ve topu doğru yere aktarır ya da şapkadan tavşan çıkartacak bir hamle yapar. İki senedir bizde bu topçu yok işte keyfi gelince biraz Feg yapıyor. Bitik Mesut bile yapıyor bu işi az çok.
sneijder....

Güvenç Kurtar, Nuri Şahin’i hedef aldı: “Harvard'da okumuş, ama 10 kişi kalan Kayserispor'a yenildi”

Takıma gelip tutan kiralık oyuncuları bir şekilde almak lazımdı(Gedson, Onyekuru,Denayer,Lemina vs.).Melo'yu bile o yaşta aldığımız fiyatın üzerine satmıştık, çünkü performans veriyordu.Şimdi ise dönüp dolaşıp bu adamları yine alacağız, kaybolan sezon, geride kalan hedefler ve oturmamış yeni bir takımla birlikte.Hem de yerine aldığımız isimlerin maliyetine de katlanarak.Her anlamda zarar!Sonra iş işten geçiyor, transfer sarmalı devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt