Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eldeki çöpler gitsin transfer olmuş kadar sevinirim ben

Ömer Bayram
Aytaç kara
Yedlin
Gustavo
Babel
Luyindama

Bu adamlar gitsin transfer yapmamakta kabul benden bıktık böyle yeteneksiz oyunculardan ayrıca gustavo bence yateneksiz değil de Fatih hoca kullanamadı onu

Orta sahaya Gedson’u alıp ve orta sahanın sağına yine orta saha özellikli oyun kurucu bir kanat bulabilirsek, yardımcı forvet Halil, santrafor Mohamed veya Diagne ile 4-4-2 ile iş yaparlar gibi geliyor. Bir de Giresun’u ikna edip Okan Kocuk’u geri getirebilsek iyi olur. Ayrıca Boey’in sağlıklı dönmesi de çok önemli.

Bir de amatör seviyede bile olsa futbol oynayanlar bilir sahada bir lider olur, zora kaldın mı ona atarsın ve bilirsinki o bir şeyler yapar ve topu doğru yere aktarır ya da şapkadan tavşan çıkartacak bir hamle yapar. İki senedir bizde bu topçu yok işte keyfi gelince biraz Feg yapıyor. Bitik Mesut bile yapıyor bu işi az çok.

FTnin yardımcı mukavemeti beni en çok sinirlendiren konu, çokça da söyledim bu durumu. Teknik heyet yıllardır daha kötüye gidiyor.
Hele hele bu kadar cezaya müsaitken yardımcılarının bu kadar yetersiz olması katmerli ceza oluyor.

Endiseye mahal yok. Kötu gunleri geride biraktik

sirada daha kötu gunler bizleri bekliyor

Doğan
Boey Nelsson Marcao PvA
Berkan
Morutan Savanier Gedson Kerem
Dovbyk (Halil,Mustafa)
Savanier yerine H.Herrera veya tarzında liderlik yapacak oyuncu(lar) lazım.Savanier biraz pahalı olabilir ama orta sahaya çağ atlatır. Aynısı Herrera içinde geçerli.

Kerem, Marcao ve Nelsson’dan biri kesinlikle satılacak diyorlar. Bütçe açmak ve kalan oyuncu maaşlarını ödeyebilmek için.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FTnin yardımcı mukavemeti beni en çok sinirlendiren konu, çokça da söyledim bu durumu. Teknik heyet yıllardır daha kötüye gidiyor.
Çok net. Yönetim bu konuda dayatmada yapıyorsa sonuna kadar haklı. Mevcut futbolda artık tek bir adam her şeye yetişemez bir de bu adam 68 yaşında ise. Bir projeye girdiysek ve bu gençleri geliştirme üzerine ise ona göre bir ekip oluşturulmalı hatta alt yapıdaki tüm isimlerde baştan aşağı değiştirilmeli bence. Hoca buna karşıysa istifa etsin yada gönderilsin. Her sene zayıflıyor teknik ekibi.

Doğan
Boey Nelsson Marcao PvA
Berkan
Morutan Savanier Gedson Kerem
Dovbyk (Halil,Mustafa)
Savanier yerine H.Herrera veya tarzında liderlik yapacak oyuncu(lar) lazım.Savanier biraz pahalı olabilir ama orta sahaya çağ atlatır. Aynısı Herrera içinde geçerli.
Savanier-Dovbyk favorilerim benim de abi..

Kerem, Marcao ve Nelsson’dan biri kesinlikle satılacak diyorlar. Bütçe açmak ve kalan oyuncu maaşlarını ödeyebilmek için.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğruysa felfelaket olur
3 yıllık yapılanmadasın ve üstüne Avrupa'da tur atlamışsın ama en iyi üç adamını bütçe açmak için satmak istiyorsun
Ajax mıyız biz kardeşim, kırk yılın başı dikiş tutmuş mevkileri ilk fırsatta satmak nedir ya.
Bu takım Avrupa'da gidebileceği en son yere gidene kadar en azından bu üçü satılmamalı. Her mevkiyi gençlerle doldurup takımı tecrübesiz bırakma hatasını, kendi oyuncunun potansiyelini satıp yüksek maaş tecrübeli adam alarak kapatmayı düşünüyorlarsa biz bittik demektir.

Bir de amatör seviyede bile olsa futbol oynayanlar bilir sahada bir lider olur, zora kaldın mı ona atarsın ve bilirsinki o bir şeyler yapar ve topu doğru yere aktarır ya da şapkadan tavşan çıkartacak bir hamle yapar. İki senedir bizde bu topçu yok işte keyfi gelince biraz Feg yapıyor. Bitik Mesut bile yapıyor bu işi az çok.
Sabah akşam diyorum bunu Gedson falan değil isco banega ayarında biri lazım

Olumlu tarafından bakın sene sonu Galatasaray takımı için yeni bir çağ yeni bir dönem başlıyor Fatih Terimsiz yeni bir Galatasaray doğru bir sportif direktör ve onun getireceği hocayla doğru kadro kurulumuyla güzel gunler geri gelebilir bu kez elimizde satınca para edecek oyuncularda var onları satıp gerekli transferleri yapabiliriz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olumlu tarafından bakın sene sonu Galatasaray takımı için yeni bir çağ yeni bir dönem başlıyor Fatih Terimsiz yeni bir Galatasaray doğru bir sportif direktör ve onun getireceği hocayla doğru kadro kurulumuyla güzel gunler geri gelebilir bu kez elimizde satınca para edecek oyuncularda var onları satıp gerekli transferleri yapabiliriz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bunu bu dönem bekliyordum ama yeni yönetim yeni oyuncular ama ayni ekip ayni sistemsizlik ayni plansizlik ayni muhabbetler
peeeehhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt