- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BUyur kardeş biR şey mi dedin? beğenmediğin neydi tipimle ilgili.. şimdi ben sana küfür etsem bana mi ceza verecekler? 40 yaşında GalatAsaray sevdalısı biriyim.. internette yaptığın hamlelere dikkat et...Oyuncu değil de bi Abdullah Avcı yapmamız lazımdı bizim
forum tarihinin en iyi mesajıydıBUyur kardeş biR şey mi dedin? beğenmediğin neydi tipimle ilgili.. şimdi ben sana küfür etsem bana mi ceza verecekler? 40 yaşında GalatAsaray sevdalısı biriyim.. internette yaptığın hamlelere dikkat et...
o kimdiumarım @Keramettin TANRIVERDİ nickini değiştirip Ahmet Arif Kesen yapar![]()
Yani Mart ayına kadar blli olur takımın geleceğiEn azindan mevcut yönetimin avrupa dan elendikten ve Fatih hoca ayrildiktan sonraki getirecegi teknik direktoru ögrenmis olduk
Guardiola’nin yardimcilarindan biri
forum tarihinin en iyi mesajıydı
forumun en büyük negatifiydio kimdi
kaskettin avci !BUyur kardeş biR şey mi dedin? beğenmediğin neydi tipimle ilgili.. şimdi ben sana küfür etsem bana mi ceza verecekler? 40 yaşında GalatAsaray sevdalısı biriyim.. internette yaptığın hamlelere dikkat et...
Kolpa Emre Kaplan’a mı inanacağız.?
Yigit Karagoze inanalımgedson transferi ocak 2024 gibi biter
Evet saçma ama xG tek başına değerlendirilmemeli zaten.xG hesaplamalarinda şöyle bir sey var mi?
Bizim karagumruk macinda mustafa mohamedin attigi golde once vuruyor ordan kaleciden sonuyor sonra tamamliyor ya, ilk pozisyonda bir xg aliniyor sonra goldeki vurusta bir daha xg aliniyor. bunlar tek pozisyon degil ayri ayri degerlendiriliyor yani xg+xg gibi. Sacma degil mi halbuki oradan istersen art arda 75 sut cikar 1 golle sonuclanabilir.
yardımcılarıda guardilo futbol mentalitesinde ise şimdiden geçmiş olsun bizim ligte o oyunun çeyregni bile oynatamazsınEn azindan mevcut yönetimin avrupa dan elendikten ve Fatih hoca ayrildiktan sonraki getirecegi teknik direktoru ögrenmis olduk
Kerem öne ciksa direkt istatistigine yansir zaten abi,düşük bir istatistiği var.Galatasarayi tasiyan bi oyuncu degil ama performansinin üstüne koyan biri.nerde öyle sezonu ardanin ilk zamanlari gibi gecirecek kanat oyuncusu,yok bizde..Evet saçma ama xG tek başına değerlendirilmemeli zaten.
Çok yönlü bir veri bu.
TS ve biz kıyaslandığımızda onlardan iyiyiz net pozisyon oranında zira verdiğimiz pozisyon da kafa kafaya. TS bulduğunu atıyor, Uğurcan da kolay kolay yemiyor.
Bizde dediğim gibi öne çıkan tek oyuncu yok. Kerem iyi deniliyor mesela ama sadece Denizli maçında muhtemeldirki 1in üzerinde xG olan kaç pozisyondan 0 gol çıkardı. MM 10+ şut çekti keza 1 gol.
Öyle bir çıkarım yapılamaz.En azindan mevcut yönetimin avrupa dan elendikten ve Fatih hoca ayrildiktan sonraki getirecegi teknik direktoru ögrenmis olduk