Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama çağrılan Gökay'ı da oraya verecekmişiz. Kiralık oynamayan kim varsa oraya göndeririz muhtemelen.

Gökay 2. ligde forma sansi buluyordu genelde (bu sezon haric), 3. lig sonuncusuna gitmeyebilir

bizim kiraladigimiz diger topcularin cogu oynamiyorlar, onlari kesin yollariz

Eldeki çöpler gitsin transfer olmuş kadar sevinirim ben

Ömer Bayram
Aytaç kara
Yedlin
Gustavo
Babel
Luyindama

Bu adamlar gitsin transfer yapmamakta kabul benden bıktık böyle yeteneksiz oyunculardan ayrıca gustavo bence yateneksiz değil de Fatih hoca kullanamadı onu
Bu kanıya nasıl vasıl olduğunu merak ettim, rica etsem açar mısın lütfen?..

Hocayı sıkça eleştirenlerdenimdir ancak mevzuda Gedson' dan başka alternatif sunamadığı, son dakika menajer ittirmesi Gustavo transferine onay verdiği için eleştiririm; nesini kullanacaktı bu çelimsiz hantalın?!...

Hamsilerin yabanci sayisi 16 olmus olmali. Birde Edgar Le( Trabzonun opsiyonu var), Denswill ve Nwakaeme haric hepsinin gelecek sene icin sözlesmesi var.

Yabanci siniri icin belki bilgimi aldilarda bu kadar yabanci dolduruyorlar?

:cry:
FIa5zKsXIAQs82-

fatih hocanın 20 25 sene önceki videoları denk geliyor bazen kendisi izlese heralde sigaraya tekrar başlar söve söve

Yerli isimler arasında bize en çok yakıştırdığım isim duruşu itibariyle. Bir de bizim alt yapıdan İtalya'ya giden Tuğberk hoca vardı acaba o İtalya'da ne durumda başarılı mı? Çünkü ben artık iyi bir yabancı TD'nin Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum. Yoksa yabancı olarak Gallardo hem bizim projemize uygun gençlerle çalışan bir hoca olması hem de winner kimliğiyle çok isterdim ama yolu Türkiye'ye düşmez.

Tuğberk spezianın u19 hocası sanırım. Bayağı potansiyeli ve ideali olan bir isim İtalya gibi kolay kolay dışarıdan hoca almayan yerde buralara gelmek kolay değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer ocak 15ten sonra hareketlenir gibi duruyor. Hiçbir şeye de yaramaz bu durum, transfer yapmak için yapmış olurux

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt