Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica'nın sözleşmesini uzatması için de mi görüşmeler yapıyormuşuz yoksa gördüklerim bir halis mi

Orta 3lünün 2 sinin skora net katkı vermesi lazım, Gedson gelirse eğer cica ile birlikte skora katkı yapması lazım asıl soru işareti o benim için.
Ben bir şekilde Halil i yaratıcı oyuncu olarak orta saha oyuncularından biri olarak dahil etmekten yanayım. Tamam kağıt üzerinde Berkan & Cicaldau ve Gedson üçlüsünü kurguluyor olabilir teknik ekip ama Halil i de bu üçlüden biri olarak maçlarda kullanabiliriz

Mostafa Mohamed ve Halil ikilisi birlikte olduğu zaman bayağı pozisyon yakalıyoruz. Çok gol kaçırıyor basit hatalar yapıyor ama bazen bir dönüşüyle ne bileyim bir çalımıyla takımı doğrudan gol pozisyonuna götürüyor takımda bunu yapabilecek çok adam yok

909882663580598382.webp

Ben bir şekilde Halil i yaratıcı oyuncu olarak orta saha oyuncularından biri olarak dahil etmekten yanayım. Tamam kağıt üzerinde Berkan & Cicaldau ve Gedson üçlüsünü kurguluyor olabilir teknik ekip ama Halil i de bu üçlüden biri olarak maçlarda kullanabiliriz

Mostafa Mohamed ve Halil ikilisi birlikte olduğu zaman bayağı pozisyon yakalıyoruz. Çok gol kaçırıyor basit hatalar yapıyor ama bazen bir dönüşüyle ne bileyim bir çalımıyla takımı doğrudan gol pozisyonuna götürüyor takımda bunu yapabilecek çok adam yok
O bölgeye Gedson harici transfer olmayacağını varsayarsak daha mantıklı olan bu gibi gözüküyor özellikle iç saha maçlarında bu kurgu denenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt