Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupon yaptim sanli gsimiz saldiracak bu aksamTaraftarız biz çekeriz cefa
Ben bir şekilde Halil i yaratıcı oyuncu olarak orta saha oyuncularından biri olarak dahil etmekten yanayım. Tamam kağıt üzerinde Berkan & Cicaldau ve Gedson üçlüsünü kurguluyor olabilir teknik ekip ama Halil i de bu üçlüden biri olarak maçlarda kullanabilirizOrta 3lünün 2 sinin skora net katkı vermesi lazım, Gedson gelirse eğer cica ile birlikte skora katkı yapması lazım asıl soru işareti o benim için.
Gedson Fernandes'in 1.5 yıl sonra sözleşmesi bitiyor.
Galatasaray önce Benfica'nın sözleşmeyi 1 yıl uzatmasını, ardından Gedson'u satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor.
Görüşmeler sürüyor.
🖇 @Berkgol_
Sanki gelecek takimi kurtacak demi ustad ya bu nedir bi susmadilar 8 aydirsokacam benficasina da gedsonuna da
Opsiyon veya zorunlu opsiyon icin sanirim. Aslinda 6 ay yeter buna yaBenfica adamla sözleşme uzatmak için bizi kullanıyor gibi
en son gedson ile bu kadar ugrastigimizda Assuncao gelmistiSanki gelecek takimi kurtacak demi ustad ya bu nedir bi susmadilar 8 aydir
O bölgeye Gedson harici transfer olmayacağını varsayarsak daha mantıklı olan bu gibi gözüküyor özellikle iç saha maçlarında bu kurgu denenebilir.Ben bir şekilde Halil i yaratıcı oyuncu olarak orta saha oyuncularından biri olarak dahil etmekten yanayım. Tamam kağıt üzerinde Berkan & Cicaldau ve Gedson üçlüsünü kurguluyor olabilir teknik ekip ama Halil i de bu üçlüden biri olarak maçlarda kullanabiliriz
Mostafa Mohamed ve Halil ikilisi birlikte olduğu zaman bayağı pozisyon yakalıyoruz. Çok gol kaçırıyor basit hatalar yapıyor ama bazen bir dönüşüyle ne bileyim bir çalımıyla takımı doğrudan gol pozisyonuna götürüyor takımda bunu yapabilecek çok adam yok
en son gedson ile bu kadar ugrastigimizda Assuncao gelmisti
Opsiyon veya zorunlu opsiyon icin sanirim. Aslinda 6 ay yeter buna ya