Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw yalan soylemeyin bari Yunusa filanda sabretmessiniz aga.Bu kadroya bende sabrederim diyordum ama sabredilecek gibi degil .Ama Bartuglaara cartlara curtlara sabretme olayini gecelim
Bak dediğimi dahi anlayamamışsın diyorum ki sabır istiyorsa bu adamlarla istenir feghouli, babel, yedlin, ömer, ismail gibi adamları sürüp proje takımı bahanesi üretilmez diyorum. Proje takımı Yunuslarla, Bartuğlarla olur Feghouli, Babel gibi adamlarla proje takımı olunmaz üstüne üstlük bu adamlar geçen sene gitsin deniyordu

Bencede bartug oynamalıydı.Ama giresun macinda cikan kadro bastan kaybediyo zaten.marcao,anholt,muslera,feghouli,taylan,kerem,mohamed,diagne.full eksik.ismail ayri dert hadi omerle,berkanla,aytacla,ogulcanla rakibi acamazsin yav.arda marda var bi de.yani zaten takimda isteksiz ve kirilgandi.cabuk dagildilar hocanin dedigi gibi.Ciddi kalite sorunu var.hoca da,takimda her turlu eleştiriyi hakediyo ama omurgada cok eksigiz.kale,ortasaha ve forvet...
Ardanin girmesi tam bi facia. Halil yuhaladilar ama o ciktiktan sonra tam bittik. Babel 90 dk. Kanat oynatiliyor. Yahu yenileceksek genclerle yenilelim. Biton eksik var tam zamani iste Bu gencleri oynatmanin. Proje diyor Bu Yunus ve bartug gibi kendi yetistirdigin genclerle olur ihtiyar futbol hayati bitmis babellerle degil. Aralarina Halil mo morutan gibi gencleri alacan oynatacan buna proje Denir ste.

Bu takimin ilk 4te olmasi lazim.

Babel, feghouli, gerekiyorsa yedlin, assuncao hemen hafta içi sözleşmesi askiya alinip yerlerine. Sprinter ve guclu beyni olmasa da hizi olan siyahi futbolcular alinmalı. Takimda güçlü ve hizli oyuncu eksikligi var.
Bu özelliklere sahip 1 orta saha 1 sağ açık, 1 forvet ve birde bonus adam. Bunlarin hepsi siyahi surekli koşan kaslı güçlü ve 1 adimda 2 metre giden herif olmalı. Bak bakalım sene sonu 2. olmuyor musun. Bu ligin en buyuk bugu bu lan.
Ligin sözlesmesinde yazıyor.

Birde transfer donemi acik oldugundan mm yerine +1 oyuncu daha yazdirabiliriz sanirim. Hatta muslera yerine de yazdirabiliriz. Vallahi iyi dusnen planlayan ekip su transfer doneminde 6-7 adam kiralar+alir sonra bir sekilde çevirir. Sonra sirayla babeli feghouliyi falan def eder ve yabanci sayısını sağlarsın.
Şunu planlayacak herif bile yok kulupte dusunmemislerdir bile.

Kötüyüz moralimiz bozuk bu berbat oyun birkaç maç daha devam ederse isyanın çıkması yakındır taraftar devrim yapıp yönetim ve teknik ekipten bazılarını götürmesinin eli kulağında başkan yardımcı teknik direktör bakıyor fatih terim haberim yok diyor takım içerisinde iletişim sıfır dalga geçiyorlar bizle resmen tasak geçiyorlar Galatasaray taraftarıyla

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 146392

giresun 10 kişi kaldı yendik
hatayı son dkda
kasımpaşa ve trabzon 2 farktan yenemedik
alanya , kayseri maçları kazanma şansımız yoktu
göztepe maçında kaleci yumurtladı
rizede herif penaltı kaçırdı
konya maçı ballıydık
bjkde penaltı atsak 1 p çıkarabilirdik

Ekli dosyayı görüntüle 146393

bi antep maçını sıkıntısız aldık sanırım
kgümrük ortada maçtı beraberliği sonda kurtardık
fb maçı şaibeli maç onu konuşmıyalım
malatya maçı zar zor 1-2 posyon yakaladık atamadık
altay maçı da rakibin istediği zmn posyona girebildiği bi maçtı
sivas da fb gibi bence şaibeli
başak maçı 1 kere gelip gol attılar yanlış hatırlamıyosam
demirspor ilk yarısını kötü oynamadık ama 2. yarı takım çözüldü
antalya maçını da antep gibi sayalım her ne kdr ilk yarı kötü oynasak da
ve bugünkü izah edilemez maç

baktığımızda 2 rahat galibiyet var sanırım. ama ilk 10 maç 17 puan almamıza rağmen 2. 10 maç 10 puanlık bloktan daha kötü maçlar var orda. o da enteresan 1 nokta

anti terim tayfaya transferin icin 7.500.000 dollar veriyoruz sayin cund

Ardanin girmesi tam bi facia. Halil yuhaladilar ama o ciktiktan sonra tam bittik. Babel 90 dk. Kanat oynatiliyor. Yahu yenileceksek genclerle yenilelim. Biton eksik var tam zamani iste Bu gencleri oynatmanin. Proje diyor Bu Yunus ve bartug gibi kendi yetistirdigin genclerle olur ihtiyar futbol hayati bitmis babellerle degil. Aralarina Halil mo morutan gibi gencleri alacan oynatacan buna proje Denise iste.
Hepsi dogru,herkes hakli.Ama o kadar ayni seyler soyleniyoki forumda,her yerde,degisen hic bisey yok.Burda sabahtan aksama kadar şoyle olsa, boyle olsa diyoruz.Yine bisey değişmiyor.Bende artik kabullenme moduna gectim,biraz daha sabretmeyi de secerek tabi.Artik son raddedeyim sabir olarak,o ayri.Ama bi yerden sonra takmamayi seciyorum,Galatasaray hep ayakta kalmistir,kalacaktir.Akisina birakmak lazim, kendimizi harap etmek bosa.Basindan beri bunu kastettim.Ama taraftar bile birbirini yerken zor tabi bu sabir ışi

Okan filan gelmiyorsa
Ertac - Aytac + Fatih
Okay
Gedson
Kanat
Yedek orta saha
Forvet
1 tane yine Malatyali Munir tarzi yedek
Moraller dipteyken bu takim ciddi ciddi kumeye oynar. Alinacak forvet ve kanat cok iyi olmali. Bu saatten sonra AL filan onemli degil. Mutlaka ilk 3 icinde olmaliyiz

Ardanin girmesi tam bi facia. Halil yuhaladilar ama o ciktiktan sonra tam bittik. Babel 90 dk. Kanat oynatiliyor. Yahu yenileceksek genclerle yenilelim. Biton eksik var tam zamani iste Bu gencleri oynatmanin. Proje diyor Bu Yunus ve bartug gibi kendi yetistirdigin genclerle olur ihtiyar futbol hayati bitmis babellerle degil. Aralarina Halil mo morutan gibi gencleri alacan oynatacan buna proje Denir ste.
Kadroda forvet yok tek forveti çıkartıyor ardayı pivot santrafor oynatiyor tam delirmelik.

Bak dediğimi dahi anlayamamışsın diyorum ki sabır istiyorsa bu adamlarla istenir feghouli, babel, yedlin, ömer, ismail gibi adamları sürüp proje takımı bahanesi üretilmez diyorum. Proje takımı Yunuslarla, Bartuğlarla olur Feghouli, Babel gibi adamlarla proje takımı olunmaz üstüne üstlük bu adamlar geçen sene gitsin deniyordu
3veya 4 tane tecrubeli oyuncular illa olacak ama Babel gibi Feg gibi adamlar degil Karekterli adamlar .

Kötüyüz moralimiz bozuk bu berbat oyun birkaç maç daha devam ederse isyanın çıkması yakındır taraftar devrim yapıp yönetim ve teknik ekipten bazılarını götürmesinin eli kulağında başkan yardımcı teknik direktör bakıyor fatih terim haberim yok diyor takım içerisinde iletişim sıfır dalga geçiyorlar bizle resmen tasak geçiyorlar Galatasaray taraftarıyla

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne iletisimi yahu :) Baya bildigin hoca bakmislar iste. Dolayli yoldan istifa et demek bu. Bence bu da ayip. Hoca'ya kiziyoruz bu dogru ama yonetimde yonetim gibi davranmiyor. Nereden bakarsak bakalim elde kaliyor camia suanda.

Ne iletisimi yahu :) Baya bildigin hoca bakmislar iste. Dolayli yoldan istifa et demek bu. Bence bu da ayip. Hoca'ya kiziyoruz bu dogru ama yonetimde yonetim gibi davranmiyor. Nereden bakarsak bakalim elde kaliyor camia suanda.
Hoca da yonetimde yok hükmünde şu an,şaka gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt