Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'un 1 puan geride olmasından çok ciddi ivme kaybı vardı bütün büyük maçlarda patladı Akhisar maçı var içeride rakip 10 kişi öyle döndü maç tribünde baya olay çıkmıştı en son Malatya'da kaybedince gönderilmesi şart olmuştu. Bir de bir önceki sezon potadayken bir anda 15 puan fark yemesi Östersunds maçları da kredisinden çok yedi.

mehmet özcan diyor ki torrent denen adamı birinci hoca olarak düşünmüşler. hatta guardioladan bilgi alırken pep u18 takımı hocasını yardımcı olarak bizzat önermiş

+tüm antrenmanlarij canlı yayin olarak premium icerigi seklinde yayinlanmasini istiyorum orada çıkar.

Neden korkuyoruz muhtesem top cevirme taktigimiz cozulur diye mi korkuyoruz acaba.

Dalga geciyorduk falan ama sanki Hasan Sas calistiriyordu bu takimi. Bunu yaziyorum cunku onlarinda "asil" gorevlerini bilmedigimden. Cikarimim sadece onun oldugu donemdeki basari farkina atfen. Yaniliyor olabilirim.

Sampiyon olmadigimiz sezonlarda
20/21 2.sira
19/20 6.sira
16/17 4.sira
15/16 6.sira
13/14 2.sira
10/11 8.sira

İlk 4 cok da kolay degil bence.
çünkü mentalite ya sampiyonluk ya salalım.
Hepi topu fazladan 5 galibiyet alınsa ilk 4 disina istesen de cikamazsin. Parayi alan adam da ben saliyorum diyemez dememeli, çok kötü bir zihniyet. Dışarıda misal kurye yemegi getirmeye ciktiginda bosver ya zaten geciktik 1 saat sonra getireyim demiyorsa herkes isini yapmali.
Adam kafadan kayiplari bana yazin diyip duruyor gerçi, amator bir kafa var kulupte.

kaliteli yabanci lazim
Bende yabanci isterim de zor geliyor bana yabanci hoca getirebilmek. Çünkü gelecek hoca bütçe istiyecek kendi oyuncularini istiyecek ama bizde ona verebilecek bir butce yok birde yazin bankalar birliği anlaşması geliyor iyice çıkmaza giriyor. Keske getirebilsek benim de en cok istediğim gallardo ama zor bence.

çünkü mentalite ya sampiyonluk ya salalım.
Hepi topu fazladan 5 galibiyet alınsa ilk 4 disina istesen de cikamazsin. Parayi alan adam da ben saliyorum diyemez dememeli, çok kötü bir zihniyet. Dışarıda misal kurye yemegi getirmeye ciktiginda bosver ya zaten geciktik 1 saat sonra getireyim demiyorsa herkes isini yapmali.
Adam kafadan kayiplari bana yazin diyip duruyor gerçi, amator bir kafa var kulupte.
Marttan sonrasi tam bir bilinmezlik. Elenip ortada hedef kalmayinca lig maclari nasil gececek hic bilmiyorum

dalga mı geçiyorsun o bjk maçını izlemedin heralde?

10 tane yesek kimse şaşırmazdı herifler 20 saniyede bi gol kaçırıyodu
Kral o macin izahi yok ama yine de bjk ve deptesin. Arkadasin dedigi gibi alanya maclari hatay dep bjk kadar olmasa da baya uzdu. Konuyu acan bendim o yuzden atliyorum muhabbete affola

Takımın yetenek ortalaması çok düşük. Feghouli gibi kendini yemeğe, Babel gibi tik tok ve bitcoine vermemiş, yaşlı da olsa kendini salmamış becerikli güvenilir 2-3 oyuncu lazım. Ama bunu yapacak para da yok zaten.

Ya tudor deyip durmayın oda bizi rezil etti. Hoca değişcekse genç başarıya aç ve cidden pahalı olmayan genç kadroya farklı stratejiler ile başarı getirecek biri olmalı. Lucescu mesela ne adamlarla başarılar kazandı bunu görmek lazım. Adam farklı stratejiler uyguluyodu. Yine aynı şeklide kloop. Adam gegen press olsun daha önce benzeri yapılmamış kontra atak taktiklerini buldu geliştirdi sonrası malum. Fark yaratan hoca budur. Ben Tudorda bu ışığı asla görmedim

Balik hafizali arkadaslar ususmus yine. Vasat ovmeyin ne olursunuz. Bir seyi elestirirken kotuden emsal sunmazsak daha iyi bir dogruya varabiliriz.
Şöyle sallamadan once yazilanlari bir idrak etsek guzel olacak. Tudoru falan ovmedim. Tudorun gidisini hazırlayan rezil maclarin benzerlerini yaşıyoruz dedim Hayir salliyorsun bari alintila falan kime salladiysan biz ustumuze alinmayalim.

yok izledim hatirliyorum da baya surklase olmustuk. konya maci kadar acitmadi beni. takimin satış maciydi o mac
Konyadan 5 yesek ertesi sene unuturuz ama besiktas gibi ezeli rakipten yersen 20 yil sana unutturmazlar öyle düşün. Biz o günkü macta şansımız yanımızda olmasa 8 bile yiyebilirdik ve bu kara leke her ortamda hatırlatıldı tıpkı fenerlilerin yaptığı gibi.

tudorun gönderildiği maçı canlı izlemiştim

Şöyle sallamadan once yazilanlari bir idrak etsek guzel olacak. Tudoru falan ovmedim. Tudorun gidisini hazırlayan rezil maclarin benzerlerini yaşıyoruz dedim Hayir salliyorsun bari alintila falan kime salladiysan biz ustumuze alinmayalim.

Sallamadim. Ustune alinma o zaman renkdas. Okuduklarima gore yazdim bunu. Vasat ovme aliskanligi bas gosteriyor yine.. Sallama kelimesini ikinci kez kullanmissin, bunu da ayri parantez acmadan konuyu kapatmani oneririm. Yazim orada duruyor, isim vermek durumunda da degilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt