Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam şampiyon olacak halimiz yok 2. de olmayalım hatta ilk 5'e falan da girmeyelim seneye Avrupa'ya gitmeyelim okey ama ligde artık birkaç maç üst üste kazanalım yahu iki maç üst üste iyi bir oyun oynayalım istikrarlı bir 11 kuralım yeter artık küme düşme korkusundan falan kurtulalım fen fitim kabulum sorun değil bu sezon gitsin yeter ki genç oyuncularımız gelişsin ama onların da geliştiği yok yani asıl sorun bu

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

td adayin var mi hral ?

benim : ilhan balut
-Top 5 ligi haric- kendi liginde hem yarismaci hem de yetistirici takim kurmayi becerebilmis orta seviye bir yabanciya fitim.

Top 5 harici dedim ozellikle top 5 ten bu profilde bir td getirmemiz imkansiz

Ha Yusuf sen hocayi buldun kilsizini istiyorsun dersen de anamizin liginden genc bir antrenöre yine fitim diyebilirim. asagi yukari hepsi birbirine benziyor ztn. ilhan omer okan farketmez benim için

Populizm iste.. Bende tekrarlari bekliyorum bizim mac sonu vs.. Izleyememistim. Valla cok canim sIkkin. Bir daha dinlemek istiyorum yorumlari. Iyice b.k'a sardi isler hem teknik hem idari olarak.
Takimdaki en buyuk sorun kalecilerin yildizlasmasi. Bunu bizimkilerin malligi mi rakip kalecilerin mi ekstra performans vermesi yoksa ikisi combo mu karar veremiyorum.
Şu herifin bizim takimdayken bir posizyonu bırak ust uste 4 kurtaris yaptigini görmedim.

Bu sorun masaya yatırılmalı artık. Bizim adam daha 1 sene once kaleye giren topa bakarken bize karşı nasıl bu derece yıldızlaşabilir bu oyunculara maç öncesi nasıl bir psikolojik yıkama yapılıyor çok merak ediyorum.
Normal gelmiyor bazı şeyler bana.

saha kenarında ana avrat söven bi td soyunma odasında napıyordur allah bilir
topçuların suratından akıyor mutsuzlukları. luyindamanın morutanın mustafanın eli ayağı birbirine girdiğini net olarak görüyorsun
böyle bir ortamdan ancak yenilgi serisi çıkar. gelecek 2 3 topçu da kurtarmaz. et bozuldu bi kere parazitler yeni gelenleri de sarmaya devam eder
bu giresun maçıyla bombok bir tünele girdik. allah acır umarım bize de kümede kalırız.

Tamam şampiyon olacak halimiz yok 2. de olmayalım hatta ilk 5'e falan da girmeyelim seneye Avrupa'ya gitmeyelim okey am ligde artık birkaç maç üst üste kazanalım yahu iki maç üst üste iyi bir oyun oynayalım istikrarlı bir 11 kuralım yeter artık küme düşme korkusundan falan kurtulalım fen fitim kabulum sorun değil bu sezon gitsin yeter ki genç oyuncularımız gelişsin ama onların da geliştiği yok yani asıl sorun bu

Ne küme düşme korkusu ya. :D :D

Ama son cümlene katılıyorum. Tam tersi gelen oyuncu geriliyor bizde.

Takimda özgüven sorunuda var herhalde. Emre bir yerde salakca pas hatasi yapmisti ve direk hocaya doru kafasini cevirmisti. Belki ondan takim hücumda 0 risk aliyor. Hata yapip firca yemek yerine, sorumlulugu birbirine birakiyorlar.

Takimdaki en buyuk sorun kalecilerin yildizlasmasi. Bunu bizimkilerin malligi mi rakip kalecilerin mi ekstra performans vermesi yoksa ikisi combo mu karar veremiyorum.
Şu herifin bizim takimdayken bir posizyonu bırak ust uste 4 kurtaris yaptigini görmedim.

Bu sorun masaya yatırılmalı artık. Bizim adam daha 1 sene once kaleye giren topa bakarken bize karşı nasıl bu derece yıldızlaşabilir bu oyunculara maç öncesi nasıl bir psikolojik yıkama yapılıyor çok merak ediyorum.
Normal gelmiyor bazı şeyler bana.

Bizim bitiricilik ve yetenek problemimizde diger bir husus iste. 3.ligden onceki sene gelmis cocuk azmiyle calisip kendini gelistirerek Galatasaray gibi takimin "en onemli" silahi oluyorsa, konusulmasi gereken cok sey vardir. Bunlar tabiki olur ama zaman alir. 1 senede bu seviyeye cikmak cok ilginc :) Bu da bende soru isaretleri katsayisini arttiriyor. Kalecilerde yildiz olur, digerleri de, sana karsi.

Ya futbolculara ödeme yapamıyomusuz transfer nasıl olcak anlamadım. Bu doğru mu değil mi açıklama lazım.

Tamam şampiyon olacak halimiz yok 2. de olmayalım hatta ilk 5'e falan da girmeyelim seneye Avrupa'ya gitmeyelim okey am ligde artık birkaç maç üst üste kazanalım yahu iki maç üst üste iyi bir oyun oynayalım istikrarlı bir 11 kuralım yeter artık küme düşme korkusundan falan kurtulalım fen fitim kabulum sorun değil bu sezon gitsin yeter ki genç oyuncularımız gelişsin ama onların da geliştiği yok yani asıl sorun bu

avrupaya gitmek zorundasin yav nasıl gitmeyelim en temizinden nereden bakarsan 15 milyon euro para.
Oyuncu transferi için para diye dilenecegine kendi parani yaratacaksin.
En kötü ilk 4'te olmaliyiz ve bu çok zor değil.

Avrupa demek para demek, her alanda para demek.
Nakit paranin yaninda oyuncu pazarlama demek.
Onun yaninda ise marka pazarlama demek.
Senin bu sene yaptigin sukse olasi scout transferinde oyuncu için tercih sebebi olur, sıcrama tahtası görür. Yoksa senelik 1.5 milyon euro maaş ile başlarsın, kabul ettiremez aşagiya dustukce kalite de düser.

Bu gece sabaha karsi dayı olacağım.Hayat düğün ve cenazeden ibaret.Galatasaray 'in karanlik yollarina da aydınlık düşecektir elbet.Bu kadar hırpalamayın kendinizi.Ve son olarak bir anlik hararetle agzimdan yanlis sozler cikabiliyor herkes gibi,bunun icin kusra bakmayin.Esenlikle biddikolar

Son düzenleme:
Rahmetlinin gönderilmesi dogruydu. 'Rezil' oldugumuz maclar yuzunden yolladik herifi. 3 sene de bir ton rezil mac daha yasadik. Ahi var taniminin hakkaniyetli sekilde uydugu tek isim olabilir
kendini geliştirdi gibi belki iş yapar ali koç o kadar para içerisinde 2 adam getiremedi biz belmasla kimi getireceğiz çok büyük ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt