- 1 Mayıs 2018
- 52.980
- 43.393
- 3.298
td adayin var mi hral ?
benim : ilhan balut
rudi garcia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
td adayin var mi hral ?
gelirmi ki bu bizimkinin kurdugu vasat alti kadroya , veya Belmas ikna edebilmiri krali ?rudi garcia
-Top 5 ligi haric- kendi liginde hem yarismaci hem de yetistirici takim kurmayi becerebilmis orta seviye bir yabanciya fitim.td adayin var mi hral ?
Takimdaki en buyuk sorun kalecilerin yildizlasmasi. Bunu bizimkilerin malligi mi rakip kalecilerin mi ekstra performans vermesi yoksa ikisi combo mu karar veremiyorum.Populizm iste.. Bende tekrarlari bekliyorum bizim mac sonu vs.. Izleyememistim. Valla cok canim sIkkin. Bir daha dinlemek istiyorum yorumlari. Iyice b.k'a sardi isler hem teknik hem idari olarak.
senin adayın ne abigelirmi ki bu bizimkinin kurdugu vasat alti kadroya , veya Belmas ikna edebilmiri krali ?
Fransız olmaz alman lazım Jupp Heynckesrudi garcia
Ne küme düşme korkusu ya.Tamam şampiyon olacak halimiz yok 2. de olmayalım hatta ilk 5'e falan da girmeyelim seneye Avrupa'ya gitmeyelim okey am ligde artık birkaç maç üst üste kazanalım yahu iki maç üst üste iyi bir oyun oynayalım istikrarlı bir 11 kuralım yeter artık küme düşme korkusundan falan kurtulalım fen fitim kabulum sorun değil bu sezon gitsin yeter ki genç oyuncularımız gelişsin ama onların da geliştiği yok yani asıl sorun bu
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gelirmi ki bu bizimkinin kurdugu vasat alti kadroya , veya Belmas ikna edebilmiri krali ?
Takimdaki en buyuk sorun kalecilerin yildizlasmasi. Bunu bizimkilerin malligi mi rakip kalecilerin mi ekstra performans vermesi yoksa ikisi combo mu karar veremiyorum.
Şu herifin bizim takimdayken bir posizyonu bırak ust uste 4 kurtaris yaptigini görmedim.
Bu sorun masaya yatırılmalı artık. Bizim adam daha 1 sene once kaleye giren topa bakarken bize karşı nasıl bu derece yıldızlaşabilir bu oyunculara maç öncesi nasıl bir psikolojik yıkama yapılıyor çok merak ediyorum.
Normal gelmiyor bazı şeyler bana.
Bizde onu getirecek para yok ki. Fatih terim giderse yerli birileri gelir. Euronun 15'dayandığı bir ulke de yabanci hoca zor bence.rudi garcia
Rahmetlinin gönderilmesi dogruydu. 'Rezil' oldugumuz maclar yuzunden yolladik herifi. 3 sene de bir ton rezil mac daha yasadik. Ahi var taniminin hakkaniyetli sekilde uydugu tek isim olabilir@Igor Tudor çağırsak geri gelir misin
avrupaya gitmek zorundasin yav nasıl gitmeyelim en temizinden nereden bakarsan 15 milyon euro para.Tamam şampiyon olacak halimiz yok 2. de olmayalım hatta ilk 5'e falan da girmeyelim seneye Avrupa'ya gitmeyelim okey am ligde artık birkaç maç üst üste kazanalım yahu iki maç üst üste iyi bir oyun oynayalım istikrarlı bir 11 kuralım yeter artık küme düşme korkusundan falan kurtulalım fen fitim kabulum sorun değil bu sezon gitsin yeter ki genç oyuncularımız gelişsin ama onların da geliştiği yok yani asıl sorun bu
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kendini geliştirdi gibi belki iş yapar ali koç o kadar para içerisinde 2 adam getiremedi biz belmasla kimi getireceğiz çok büyük ?Rahmetlinin gönderilmesi dogruydu. 'Rezil' oldugumuz maclar yuzunden yolladik herifi. 3 sene de bir ton rezil mac daha yasadik. Ahi var taniminin hakkaniyetli sekilde uydugu tek isim olabilir
Stat sponsorundan 100 milyon dolar gelmişti naptilar o parayıYa futbolculara ödeme yapamıyomusuz transfer nasıl olcak anlamadım. Bu doğru mu değil mi açıklama lazım.