Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mecburiyet diye diye eldeki yetenekleri de kaybediyoruz.Sanirim mecburiyetten elde oyuncu yoktu.
Mecburiyet diye diye eldeki yetenekleri de kaybediyoruz.
Ben bay denen herifi begenmememe ragmen macin basinda oynamasi gerektigini dusunuyordum cunku macin basinda bosluk bulabilirdi.
Sonra emre kilinc burada oynayabilir.
Bak bu oyunculari da begenmiyorum ama babel yuruyor ya yürüyor ve topu ayagina alinca bekliyor.
Ben gitsin, gidecek denilen oyuncularin kurtarici olarak oynatildigini kume dusen takimlarda bile gormedim.
Misal aytaç kadro disi kaldi daha donup bakmadilar, sonra ismaili kayseri bile kadro disi birakıp kaleci yetistirdiler.
Yoksa oyuncu gider altyapidan oynatirsin bahaneyse al sana bahane.
bizim gol yedigimiz kale direginin dibinde büyü var arkadaşlar. Şu dakikadan itibaren farkindalik olusturup o direge odaklanmamizi istiyorum.
Şimdilik iki pozisyon.
Fener macinda yedigimiz sacma gol Giresun macindaki gol
3. olarak hangi mactı kerem o direğe vurmustu.
Var orada bir bokluk.
Çim yenilemesi sirasinda bu işi seven camia tarafindan bir boklar dönmüş.
Kacanlar falan normal işler değil bunlar.
Hemen bakire sidigi ile tüm stad çimleri sulanmalı ve büyü bozulmalı.
Yok Tuna yaf..
Bildigin bastan uca rezalet silsilesi o gol. Hatasi olmayan 3-4 oyuncu sayarim o kadar. Kalan hepsinin direkt/dolayli etkisi var. Aslan payi, ortasahalar ve Omer'de. Bunlari alan oynatan ayri hatali tabi. Direkler, totemler, buyuler falan fenerin isi.
Gayet yüzsüz bir sekildede cikar merak etmeGerek kalmayacak. Hatay macinda puan kaybi gelirse ki gelecek bence hoca arenaya çıkamaz.
Sen bosalipta gelmissin belli renkdasAbi delimisiniz siz bıraktım aynıydınız ben bu arada 1 film 1 belgesel izledim geldim hala aynısınız boşalamadınız mı hala
Aynen o yüzden Antrenorsuz oynamaliyiz boşuna 3 milyon euro verilmemeli.ekonomi bu haldeyken transfer mi
10 kisi mi çıkacaklar maça?besiktas 10 kisi kalmis ya lan.
Birde besiktasin hocasi +bas yardimci hocasi ve 2 yardimci hocasi varmis oha lan. Bunlar sergenin yardimcilariydi birde.
transfer'den antrenörsüzlükAynen o yüzden Antrenorsuz oynamaliyiz boşuna 3 milyon euro verilmemeli.
Fuleli sokucu kanatta lazimbize savunmayi yaracak delici forvet lazim Gomis gibi Abubakar gibi , kolay kolay yikilmayan rakip defansi sirtinda tasiyacak forvet.