Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besiktas 10 kisi kalmis ya lan.
Birde besiktasin hocasi +bas yardimci hocasi ve 2 yardimci hocasi varmis oha lan. Bunlar sergenin yardimcilariydi birde.

Sanirim mecburiyetten elde oyuncu yoktu.
Mecburiyet diye diye eldeki yetenekleri de kaybediyoruz.
Ben bay denen herifi begenmememe ragmen macin basinda oynamasi gerektigini dusunuyordum cunku macin basinda bosluk bulabilirdi.
Sonra emre kilinc burada oynayabilir.
Bak bu oyunculari da begenmiyorum ama babel yuruyor ya yürüyor ve topu ayagina alinca bekliyor.

Ben gitsin, gidecek denilen oyuncularin kurtarici olarak oynatildigini kume dusen takimlarda bile gormedim.
Misal aytaç kadro disi kaldi daha donup bakmadilar, sonra ismaili kayseri bile kadro disi birakıp kaleci yetistirdiler.
Yoksa oyuncu gider altyapidan oynatirsin bahaneyse al sana bahane.

Mecburiyet diye diye eldeki yetenekleri de kaybediyoruz.
Ben bay denen herifi begenmememe ragmen macin basinda oynamasi gerektigini dusunuyordum cunku macin basinda bosluk bulabilirdi.
Sonra emre kilinc burada oynayabilir.
Bak bu oyunculari da begenmiyorum ama babel yuruyor ya yürüyor ve topu ayagina alinca bekliyor.

Ben gitsin, gidecek denilen oyuncularin kurtarici olarak oynatildigini kume dusen takimlarda bile gormedim.
Misal aytaç kadro disi kaldi daha donup bakmadilar, sonra ismaili kayseri bile kadro disi birakıp kaleci yetistirdiler.
Yoksa oyuncu gider altyapidan oynatirsin bahaneyse al sana bahane.

Cok ciddiyim, kisitli yetenegine ragmen Aytac eldeki en iyi defansif ortasaha. Onun uzerinde durulsaydi belkide iyi bir gelisim gosterirdi. Bu arada, alinmasi komple yanlis. Rotasyona tamam ama ilk 11 degil. Eldekilere bakinca maalesef... BAY yerine o bolgede Ogulcan ile baslardim acikcasi. Ikisi de bence yetersiz ama bugune kadar gorduklerime dayanarak yaziyorum. Halil sol'da, Babel forvet baslardim yine mesela. Nereden baksak elimizde kaliyor teknik yonetim.

bizim gol yedigimiz kale direginin dibinde büyü var arkadaşlar. Şu dakikadan itibaren farkindalik olusturup o direge odaklanmamizi istiyorum.
Şimdilik iki pozisyon.
Fener macinda yedigimiz sacma gol Giresun macindaki gol
3. olarak hangi mactı kerem o direğe vurmustu.
Var orada bir bokluk.
Çim yenilemesi sirasinda bu işi seven camia tarafindan bir boklar dönmüş.
Kacanlar falan normal işler değil bunlar.

Hemen bakire sidigi ile tüm stad çimleri sulanmalı ve büyü bozulmalı.

bizim gol yedigimiz kale direginin dibinde büyü var arkadaşlar. Şu dakikadan itibaren farkindalik olusturup o direge odaklanmamizi istiyorum.
Şimdilik iki pozisyon.
Fener macinda yedigimiz sacma gol Giresun macindaki gol
3. olarak hangi mactı kerem o direğe vurmustu.
Var orada bir bokluk.
Çim yenilemesi sirasinda bu işi seven camia tarafindan bir boklar dönmüş.
Kacanlar falan normal işler değil bunlar.

Hemen bakire sidigi ile tüm stad çimleri sulanmalı ve büyü bozulmalı.

Yok Tuna yaf..

Bildigin bastan uca rezalet silsilesi o gol. Hatasi olmayan 3-4 oyuncu sayarim o kadar. Kalan hepsinin direkt/dolayli etkisi var. Aslan payi, ortasahalar ve Omer'de. Bunlari alan oynatan ayri hatali tabi. Direkler, totemler, buyuler falan fenerin isi.

Yok Tuna yaf..

Bildigin bastan uca rezalet silsilesi o gol. Hatasi olmayan 3-4 oyuncu sayarim o kadar. Kalan hepsinin direkt/dolayli etkisi var. Aslan payi, ortasahalar ve Omer'de. Bunlari alan oynatan ayri hatali tabi. Direkler, totemler, buyuler falan fenerin isi.
:asd: :asd:

Son 11 maçta 2 galibiyet almışız, ligde de galibiyet ve mağlübiyet sayılamız aynı. Artık eskisi gibi de kızıp sinirlenmiyorum alıştım. Hatay maçında galibiyetimiz büyük sürpriz hale geldi.
Daha önce de yazmıştım ömrümde bu kadar kepaze duruma düştüğümüzü görmemiştim.

Statta maç izleyen taraftarlardan çatlak sesler yükselmeye, iğneleyici ve hesap sorar tarzda tezahüratlar başlamışsa tamamdır arkadaşlar ya fatih terim gider ya da oyun düzelir bunun 2 yolu var. Yahu tamam gençsin, 3 yıllık projen var tamam anladım ama devamlı kötü oyun, devamlı rezalet, berbat sonuçlar arada 1-2 maç kazansak yani galibiyet nedir unuttuk valla gelen vuruyor giden vuruyor olan bizim sabrımıza oluyor

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel sözleşme fesih
Feghouli sözleşme fesih
Yedlin satış
Omar kiralik gönder
Luyindama kiralık gönder

Denayer
Bruma
Onyekuru
Gedson Fernandes
Schaffer / Lemina / Vilhena

Kurtuluş recetemiz hiç öyle solbakken Konradsen falan ugrasmayalim onyekuru ve Bruma lazım bize 4 eski oyuncumuzun arasına Schafer, Vilhena ya da Lemina tarzı bir ön libero ile ancak toparlariz

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 er adet TD, 6 numara, 1.kaleci ve oyun kurucu skorer orta saha

Şimdilik Babel, Ömer, Feghouli, Luyindama, Yedlin, Çipe, güle güle

yapacağımız en büyük transfer terimi bodrum semalarına yollamaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt