Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reçeteyi verdim ben ya boşuna ekstra çabalamaya gerek yok.

Şuan takımda bok gibi bir kadro planlaması var.
-MM ve feghouli afrikada 1 ay yok.
-Son laziyo maçından beri yedlin arazi 1 ay olacak ortalıkta yok.
-Assunçao diye velet aldın atalay gibi muamele çekiyorsun.
-Babel aylardır yürüyor bir bakıyorsun 3 maç yok, bir bakıyorsun sonradan 20 dakika giriyor. Sonra bakıyorsun as ondan sonraki 3 maç yine yok.
-Diagne sakat ne zaman döner o da muallakta.
-Omar ocakta gelecek denildi omarın ne olduğu da muallakta.

Zorunluktan gidenleri ve sakatlananları çıkarıyorum.

Yedlin, assunçao, babel bu herifler boşa yer işgal ediyor elalemde bunlar yerine kenardan gelip maç çevirecek oyuncu avar sende yok. Boş küme.
Kardeşim sahadakiler kötü, yedekte alternatif yok.
EE bu takımın götünü sürekli kerem ile marcao mu kurtaracak. Bu herifler sakatlanınca ne oluyor görüyorsun. Alternatif plan nerede.

Kerem sakatlandı en az kerem kalitesinde bir oyuncun olmalı. Emre mi oynayacak? Tek bildiği sağa atıp 3 kişi arasına girişen kaplumbağa hızında açık alan topçusu bay mı?

MM ve feg en iyi ihtimal 1 ay yani 5 maç yok tatili dinlenmesi transfer sezonunun sonuna falan gelir 12 şubat diyelim.

Onlar yerine hemen 2 tane free topçu alıyorsun
+ bir tane de muslera için alıyorsun
Kaç etti 3
Bunları transfer döneminin sonuna kadar oynatıyorsun.

Bu süreçte önce assunçao'yu fesih ediyorsun hop onun yerine de bir tane. Toplamda hala oynatabileceğin 14 oyuncun var mı var. Sonradan sokabileceğin alternatiflerini kullanıp önündeki 5 maçtan 4 galibiyet çıkarıyorsun hop geldin mi ilk 5'e.

Bu süreçte önce babelin sözleşmesini fesih ediyorsun MM kadroya devam etsin diye.
Sonra 1 aydır ortalıkta olmayan yeddlin fesih ediyorsun. Ne oldu feghouli de kadroya katıldı.
Sonra bakıyorsun musleranın iyileşme ihtimali var mı nisanda falan dönecekse onu kadroya katmıyorsun eğer şubat sonu dönecekse hop luyindamayı postalıyorsun kiralık.

Ne oldu verim alamadığın 3 tane oyuncuyu postalayıp yerlerine katkı verecek 3 tane potansiyel oyuncuyu koydun.
4. Oyuncu da diagne yerine lisans çıkarıyorsun çiçek.

Yok Tuna yaf..

Bildigin bastan uca rezalet silsilesi o gol. Hatasi olmayan 3-4 oyuncu sayarim o kadar. Kalan hepsinin direkt/dolayli etkisi var. Aslan payi, ortasahalar ve Omer'de. Bunlari alan oynatan ayri hatali tabi. Direkler, totemler, buyuler falan fenerin isi.
Omerin sol kanat oynayipta gol yemedigimiz mac cok azdir bir ustune Ismail eklenince

Celil 10 tane aytaç kara yapardı mesela niye gönderildi çok merak ediyorum

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rize macinda Berkana kirmizi penalti verdiler berkaninki daha hafifti.Dun Baris Alperinkini Ezgectiler.Burak Elmas baya bos biriymis hic bir insiyatif alamiyor ne Hoca konususunda ne Tff konusunda ne Yapacaz Bu Burak Beyle bilmiyorum.

Luyindama kazanılmali Nelson ve marcao ile 3 lu defans yapmalıyız.3-5-2 oynarsak bu takım ligde kalabilir.
Kaleci
Luyi Nelson marcao
Boey Berkan gedson pva
Transfer
Muhammed kerem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt