Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi diyelim x yabancı oyuncusu için 500 bin dolar merkez bankasına satış gerçekleştirip Türk Pasaporttu aldırıyoruz böylece yerli statüsünde oynatabilir miyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi diyelim x yabancı oyuncusu için 500 bin dolar merkez bankasına satış gerçekleştirip Türk Pasaporttu aldırıyoruz böylece yerli statüsünde oynatabilir miyiz

Hayir, milli takimda oynamasi lazım. Ileride degistirirlerse marcaoyu direk türk yapip oytatiriz türk vatandaşlığı beleş nasılsa. Ülke yabancilara cennet.

Bu mantiktan cikmazsak daha canimiz cok yanar ben dun h9ca istiafa eder diye bekledim etmedi bizde gidipde hocanin kulagini cekerek mi gondericez anlamiyorum .Baskanda insiyatif almiyo.He biz kotuyuz zaten bosverelim hakemler anamizi bellesin mi diyelim.
evet. TFF siyasi bir oluşum;onu da seneye nasipse devireceğiz

Dun hakemlik ne vardı

Birkaç gereksiz faul caldi ama canimizi acitmadi cok. Nelssonun ilk 2 hareketi sari kartti 3.pozisyonda anca sari verdi o da itirazdan. Omerin ceza sahasında taktiği celmeye pen6 calabilirdi calmadi. Ogulcanin vole deneyip 2 kisi arasinda kaldigi pozisyon disinda aleyhimize pozisyon hatirlamiyorum.

Her ikinci mesaj bot mesaji gibi tekrarlaniyor arkadaslar napalim oturup aglayalim mi?

Hayir, milli takimda oynamasi lazım. Ileride degistirirlerse marcaoyu direk türk yapip oytatiriz türk vatandaşlığı beleş nasılsa. Ülke yabancilara cennet.

Mesut için anne veya babası Türk diye mi yerli statüsünde oynuyor o zaman

Mesut için anne veya babası Türk diye mi yerli statüsünde oynuyor o zaman

Mesut milli şartı çıkmadan önce tercih yaptığı için yerli sayılıyor. Bizde de eren mesela yerli statüsündeydi. Kazanılmış hak oldugu icin onlara işlemiyor. Tam bizim kafaların mentalitesi o ayri mesele.

Dun hakemlik ne vardı

Birkaç gereksiz faul caldi ama canimizi acitmadi cok. Nelssonun ilk 2 hareketi sari kartti 3.pozisyonda anca sari verdi o da itirazdan. Omerin ceza sahasında taktiği celmeye pen6 calabilirdi calmadi. Ogulcanin vole deneyip 2 kisi arasinda kaldigi pozisyon disinda aleyhimize pozisyon hatirlamiyorum.
Ogulcan pozisyonu da bence temiz. BAY posizyonu gülünç. Omer'in pozisyonu temiz. Nelson sari kart haksiz, orada topa vurmuyor mu?
Tek gordugum Ogulcan'a faul yapildi sonra 2 saniye sonra ayni pozisyonda bize faul caldi

Takım bok gibi oynuyor o sebeple doğransak da sesimizi çıkarmamalıyız , mantığa bakar mısınız vay canına. Bu tatta yorum yapanlar bu yaşa kadar iyi gelmişler mevcut mantıkları ile. Bizim kötü oyunumuz, haftalarca hakemler tarafından paramparça edilmiş olmamızı aklayabiliyor bu kişilere göre. Bize Terim > GS modundasınız diyenlerin Terim nefreti , GS'nin menfaatlerinin önüne geçiyor kendileri farkında değil.

Ogulcan pozisyonu da bence temiz. BAY posizyonu gülünç. Omer'in pozisyonu temiz. Nelson sari kart haksiz, orada topa vurmuyor mu?
Tek gordugum Ogulcan'a faul yapildi sonra 2 saniye sonra ayni pozisyonda bize faul caldi
İlk 2 pozisyona kart cikarmadigi icin verdi 3. de ilkin hizli atagi kesmisti ikincisinde de adami yere sermisti oyle kalmis aklimda.
Hakemler genel olarak kotu. Birçoğu art niyetli gecmiste de cok dograndik ama ben dünkü macta hakemlik 1sey göremedim

Trabzonspor’un Puchacz transferinin detayları (61saat)

6 ay bedelsiz kiralama
Oyuncunun maaşını Trabzonspor karşılayacak
Satın alma opsiyonu bulunmayacak

Allahyar ve Miha Zajc, Hull City'de
Kadroda düşünülmeyen bu iki oyuncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile anlaşmaya vardı.

7 milyon Euro bonservis bedeli
Sarı-lacivertli takım, bu iki oyuncu için İngiliz ekibinden 7 milyon Euro bonservis bedeli alacak.

Sesimi kısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt