Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahyar ve Miha Zajc, Hull City'de
Kadroda düşünülmeyen bu iki oyuncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile anlaşmaya vardı.

7 milyon Euro bonservis bedeli
Sarı-lacivertli takım, bu iki oyuncu için İngiliz ekibinden 7 milyon Euro bonservis bedeli alacak.

Sesimi kısın
Milletin zenginlerine bak yaa.Işıtan da bari Atalay'ı falan alsaydı

Kadroda düşünülmeyen bu iki oyuncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli takım, bu iki oyuncu için İngiliz ekibinden 7 milyon Euro bonservis bedeli alacak.

Sesimi kısın
Hull un içini boşaltacak Acun

Beyler, şaka bir yana kaleci ne olacak? Kimse gundemde degil gibi. Ismail bizi net düşürür.
Malatya'dan Ertac takas ile alinsin veya Ligde para verneden sadece takasla kimi aliriz?

Olacak olanları özetliyorum bunlar hocayı asla kovamaz yönetim kendisi gider yeni gelen Başkan hocayı kovar Fatih hoca iflah etmez bir döneme girdi şuan sanıyorki taraftarda bitmez tükenmez kredisi var ama o ii öyle değil Trabzon maçından sonra taraftar hocayada sövüp sallar çünkü herkez barut fıçısı hoca gidicek ama iş işten geçmiş olucak birde bu devre arasını malesef çöpe attılar bu sene ligi ilk 10 da bitirirsek mucize ve daha kötüsü seneye Avrupa gidemediğimiz için oyuncular bize gelmek istemeyecekler Fatih hoca ve yönetim yüzünden 2 senemiz çöpe atıldı hani proje proje diyolar ya hep 3 sene diyolar bu seneyle birlikte 2 senesi çöp oldu hatta kalan 1 senede yeni yapılanma ve vırtzırt işleriyle geçer farkında değiller ama bu günleri değil yarınları çöpe attılar

Yonetimi tebrik etmek lazim. Gundemi degistirmek icin panik transferi bile yapmadilar veya yapamadilar

Yonetimi tebrik etmek lazim. Gundemi degistirmek icin panik transferi bile yapmadilar veya yapamadilar
Bitti renktaş ben 3 sene başarı beklemiyorum bizim takımdan artık Fatih terimde başkanda gitmeli kulüpten men edilmeliler hatta ciddi söylüyorum herkez terim allah Kerim diyorda zamanında bizi satmadı mı bu herif şimdide kendi egosu için geleceğimizi sattı başkana gelirsek yüz yılın en looser en sahtekar adamını Başkan yaptık keşke Eşref hamamcıoğlu kazansaydı en azından terimi kovucaklarfı

Bitti renktaş ben 3 sene başarı beklemiyorum bizim takımdan artık Fatih terimde başkanda gitmeli kulüpten men edilmeliler hatta ciddi söylüyorum herkez terim allah Kerim diyorda zamanında bizi satmadı mı bu herif şimdide kendi egosu için geleceğimizi sattı başkana gelirsek yüz yılın en looser en sahtekar adamını Başkan yaptık keşke Eşref hamamcıoğlu kazansaydı en azından terimi kovucaklarfı
Subat gelmeden gitmezse zaten bu sene %100 gitti. Haziran'i filan beklerse 2022 - 2023 de gitti

fenerin girdiği dipsiz kuyuya düşmek üzereyiz. onlarda böyle laylaylom 2 3 sene den bir şey olmaz fb büyük kulüptür havalarında takılıyorlardı
ayağın bir kayarsa boku yersin bu ülkede. sonra bir bakmışsın 8 senelik kupa alamadan geçen loser yılları
seneye çok kritik. iyi bir hocayla bu takıma 2-3 kalitesinden şüphe olunmayacak tecrübeli isimler alınıp şampiyon olmak zorundayız

Subat gelmeden gitmezse zaten bu sene %100 gitti. Haziran'i filan beklerse 2022 - 2023 de gitti
En az 2 seneniz çöp önümüzdeki sezonda şampiyon olamayız kadroda ciddi anlamda çok derin bir temizlik yapılmalı morutan barış gibi gençler Avrupa’ya kiralık yollanmalı yerlerine biraz kaliteli 28-32 yaş arası tecrübeli oyuncular gelmeli seneye kadro düşüncem

Transfer
Boey Nelsson Marcao Transfer
Gedson Berkan
Transfer Transfer Kerem
Transfer

En az 5 transfer ve en az da 5 tane yedek rotasyon oyuncusu başlarınada
Okan buruk ve sağlam bir ekip

fenerin girdiği dipsiz kuyuya düşmek üzereyiz. onlarda böyle laylaylom 2 3 sene den bir şey olmaz fb büyük kulüptür havalarında takılıyorlardı
ayağın bir kayarsa boku yersin bu ülkede. sonra bir bakmışsın 8 senelik kupa alamadan geçen loser yılları
seneye çok kritik. iyi bir hocayla bu takıma 2-3 kalitesinden şüphe olunmayacak tecrübeli isimler alınıp şampiyon olmak zorundayız

Bu takıma en az 5 adam lazım

Sol bek
6 numara
10 numara
Sağ kanat
Forvet

5 de yedek
1 yedek forvet
1 yedek kanat daha
2 tane yedek orta saha biri 6 numara
1 sağ 1 solbek yedeği

Komple derin bi yapılanma lazım

Sesimi kısın
Ulan bizde yok şöyle adamlar çıkıp parayı bassın.

Bahattin Demirbilek dedik, Krasnodar vs zengin iş adamı sözde dünya çapında, floryada boya badana yaptırdı katkı olarak.

Işıtan dedik hollanda 1. liginde takım sahibi, 2 oyuncu bulur vs adam menajerlerle iş tutup, 3-5 kuruşun peşine düştü.

Bahtımızı seviyim!

Ulan bizde yok şöyle adamlar çıkıp parayı bassın.

Bahattin Demirbilek dedik, Krasnodar vs zengin iş adamı sözde dünya çapında, floryada boya badana yaptırdı katkı olarak.

Işıtan dedik hollanda 1. liginde takım sahibi, 2 oyuncu bulur vs adam menajerlerle iş tutup, 3-5 kuruşun peşine düştü.

Bahtımızı seviyim!
Bahattin demirbilegin zenginliği sosyal medya üfürmesi fan hesaplari adamı zengin diye pazarlıyor. Birde krasnodar da adamın bir gorevi de yokmuş sadece adamlarin stadının yapımında yapan sirketmis adam ne yönetim kurulunda ne de söz sahibi. Bizim salak fan sayfalari sirf fenerde zenginler çıkıyor diye karşılaştırma yapmak için adami olmayan mertebeye çıkarttılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt