Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'da yorumları görüyorum falan Allah korusun Fatih Terim'e bir şey olsa herhalde kulübü kapatmamız lazımdı öyle saçma yorumlar var. Onun dışında sevinç naraları atanları da hiç anlamıyorum Galatasaray başarısız oldu diye sevinilir mi?
Terim'in gitmesi bence doğru çünkü artık oyun olarakta geriye gitmeye başlandı ve beni üzen projeye Terim'in yeteri kadar sahip çıktığını da düşünmüyorum kurtarıcı olarak Arda'yı alma oyuna, göndermek istediğimiz Babel'i oynatma sok alt yapıdan bir genç koy nu sene gitmiş zaten ligte en azından proje doğrultusunda genç oyuncu kazandırmaya bak ama hoca hiç bir hatasını kabul etmedi ve bence bu sonu kendi hazırladı. Şimdi yönetimin asıl sınavı başlıyor bu proje ile devam etmeliler yok bundan vaz geçiyorlarsa hemen gitmeliler yoksa getirilen yeni ekip ile son şansları var sezon sonuna kadar getirdikleri ekip iyi futbol ve sonuçlar alırsa devam yoksa onlara da bay bay.

Twitter ses odasında Işıtan Gün'ün menajer arkadaşı Florya'da olacak diyolar.Burak Yılmaz gelirse şaşırmayız diyolar onun da menajerliğini yapıyomuş..

Hoca eğer Torrent olursa kredisi sıfır olacak hocanın altını oyup en baştan belli hocayı getirdiniz bir de

Fatih hocam italyaya gider kesin. Italya liginde izleyelim hocayi

İspanyollara karşıyım ama Unai Emery gelseydi keşke.:) Takımda görmek hayalimiz.

Fatih hocam italyaya gider kesin. Italya liginde izleyelim hocayi

Ben de açıkçası tatil falan dinlemeyip yeni bir kariyer arayışına gireceğini düşünüyorum hoca kendisini kanıtlamak isteyecektir dilerim de yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pep: Yeni meydan okumaya hazir ol
Torrent: hazirim
Pep: sen git ben geliyorum
Torrent: Emrin olur Maestrom

MLS takımlarından scranton sports'un hocası Michael Scoot ile görüşmelere başlanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt