- 13 Ekim 2014
- 108.577
- 58.313
- 4.588
Nevzat Dindar: "İki yönetici Florya’ya gitti. Operasyon diğer personele sıçradı. Çok sayıda isimle yollar ayrılıyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasılsın adaşımHatay macina Futbolu mukemmel derece bildigini idda eden Samet Nalbant isimli sahis ile cikalim
hocam o joker olmasın zaten, hep ilişkiler zarar görüyor. güzel olan güzel hatırlansın.Yalnız işler kötü gidince Terim gelsin jokerini kaybettik bu üzücü
Nevzat Dindar: "İki yönetici Florya’ya gitti. Operasyon diğer personele sıçradı. Çok sayıda isimle yollar ayrılıyor."
Ben de istemem ama el rahatlatıyordu kenarda zorda kalınca çağıracağın böyle bir figürün olmasıhocam o joker olmasın zaten, hep ilişkiler zarar görüyor. güzel olan güzel hatırlansın.
ben 5inci bir dönem umarım görmem
Iyi degilim.Nasılsın adaşım
terimciler fena kudurmus bu ne ya.
Galatasaray formasına armasina zarar veren adam benim gözümde gerçek bir Galatasaraylı değildir isminin büyüklüğü tartışılmaz Fatih Terimin ama onunda dediği gibi Aslolan Galatasaraydir isimler efsanelesmis olsa bile gelir geçir bu asırlık çınar sonsuza dek kalır bizim sevdamız her zaman armaya ve Galatasaray ismi lig de 12. Olmayı kaldıramaz
terimciler fena kudurmus bu ne ya.