Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: "İki yönetici Florya’ya gitti. Operasyon diğer personele sıçradı. Çok sayıda isimle yollar ayrılıyor."

Gelen giden mutlaka olacaktır belki bir temizlik lazımdır bize hakkımızda hayırlısı olsun umarım Torrentle yeni bir sayfa açılır Mancini'nin geldiği dönem hocanın tüm taraftarlarla arası çok iyiydi bu kez durum öyle değil bu bölünmüş yapı belki bu şekilde düzelir tahminim Kerem satılır gelen parayla transfer yapılır tabiki 6 aylık getirildiyse bu hoca o zaman başka

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocam o joker olmasın zaten, hep ilişkiler zarar görüyor. güzel olan güzel hatırlansın.

ben 5inci bir dönem umarım görmem
Ben de istemem ama el rahatlatıyordu kenarda zorda kalınca çağıracağın böyle bir figürün olması

Unai Emery
Erik Ten Haag
Roger Schmid

Ayrı ayrı mantalite ama üçünden birinin gelmesini isterdim.

terimciler fena kudurmus bu ne ya.
Galatasaray formasına armasina zarar veren adam benim gözümde gerçek bir Galatasaraylı değildir isminin büyüklüğü tartışılmaz Fatih Terimin ama onunda dediği gibi Aslolan Galatasaraydir isimler efsanelesmis olsa bile gelir geçir bu asırlık çınar sonsuza dek kalır bizim sevdamız her zaman armaya ve Galatasaray ismi lig de 12. Olmayı kaldıramaz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt