Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katıııyorum oralardan gelecek kritlaık oyuncular bile bize büyğk katkı sağlarBu arada Domenct Torrent’in cvsin de Bayern ve City takımları var. Orda oynatmadıkları ve sürekli kiraladıkları oyuncuları alma durumumuz olabilir. Bir kazanç olabilir.
Raadlayabiliriz o zmnBülent Korkmaz: "Bana gelen bir teklif yok. Şu anda herhangi bir yorum yapmayı doğru bulmuyorum." [Milliyet]
Ya ne projesi? Sanki alt yapı dan 18 yaşındaki oyuncular ile oynadık. 30 milyon harca sonra bunca rezil bi futbol.Yönetim kurulundakiler buraka baski yapmış diyorlar ya o ya biz falan diye.
Terim kozu, planları projeleri ile seçilmedi mi bunlar oraya. Ta en başında ayrılsaydınız oradan o zaman, ya da hiç girmeseydiniz yönetime. Terim başarılı olsaydı bide en önce bunlar atacaktı piste kendi, ballandıra ballandıra anlatırlardı planlarının nasıl tuttuğunu. Nefret ediyorum böyle insanlardan, riyakar herifler. Günah kecisini tek başına hoca ilan edemezsiniz, siz de istifa edeceksiniz !
Bence böyle bir beklentiye girmemeliyiz. İzinde vermemeliyiz. Geçen sene Ts'yi çalıştıran Chelsea stajyeri aynısını vaat etmişti. 2 tane çöp getirdi. Çok doğru bulmuyorum. Altyapıdan gelen oyunculara açığım ama.Bu arada Domenct Torrent’in cvsin de Bayern ve City takımları var. Orda oynatmadıkları ve sürekli kiraladıkları oyuncuları alma durumumuz olabilir. Bir kazanç olabilir.
Torrentten beklentim adam gibi az gol yiyen takım yarratsın eli belinde kimse gezmesin ilk 4'e girelim ve marcao-kerem ve cicaldau'ya katkıda bulunsun şimdilik 6 aylık beklentim bu.
Ya ne projesi? Sanki alt yapı dan 18 yaşındaki oyuncular ile oynadık. 30 milyon harca sonra bunca rezil bi futbol.
Terim gitsin diye Galatasarayin kaybetmesini istedigini dogruluyorsun yani.Torent dayi iyi cikarsa onuda kucaklariz ama zor gozukuyor.Terim gitsin diye Galatasaray'ın kaybetmesini istiyorlar lafı bugün yeni hoca kaybetsinde haklı çıkalıma dönmez umarım. Galatasaray taraftarının ortak noktası başarı olmalı. Taraflar yer değişmesin. Galatasaray galibiyeti beklesin her daim.
4.golün %96'sı çizgiyi geçiyor galiba doktorcumTakımları çok gol yiyor Arenada 3.04 tane yediğimizi görür gibiyim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla adam pas futboluyla doğup büyümüş ve ilave olarak ispanyol bunun dışında bir futbol oynatamaz ayrıca bu kazmalarlada bu futbolun tutmayağacağı da oldukça aşikarhaklısın hocam