Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş cidden hoca başarı elde etmemiş gibi de davranmak doğru değil ama hoca gitti diye Galatasaray forması yırtmakta etik değil unutulmasın Galatasaray tarihi >Fatih hocanın kariyeri Galatasaray fatih terime değil fatih terim Galatasaray’a borçludur bu günlü kariyerini Galatasaray’dan üsten kimse yoktur olmamıştır aslolan Galatasaray’dır kimse kendini Galatasaray’ın önüne koymasın koyamazda

Bu arada Domenct Torrent’in cvsin de Bayern ve City takımları var. Orda oynatmadıkları ve sürekli kiraladıkları oyuncuları alma durumumuz olabilir. Bir kazanç olabilir.

Bu arada Domenct Torrent’in cvsin de Bayern ve City takımları var. Orda oynatmadıkları ve sürekli kiraladıkları oyuncuları alma durumumuz olabilir. Bir kazanç olabilir.
Kesinlikle katıııyorum oralardan gelecek kritlaık oyuncular bile bize büyğk katkı sağlar

Yönetim kurulundakiler buraka baski yapmış diyorlar ya o ya biz falan diye.
Terim kozu, planları projeleri ile seçilmedi mi bunlar oraya. Ta en başında ayrılsaydınız oradan o zaman, ya da hiç girmeseydiniz yönetime. Terim başarılı olsaydı bide en önce bunlar atacaktı piste kendi, ballandıra ballandıra anlatırlardı planlarının nasıl tuttuğunu. Nefret ediyorum böyle insanlardan, riyakar herifler. Günah kecisini tek başına hoca ilan edemezsiniz, siz de istifa edeceksiniz !

Yönetim kurulundakiler buraka baski yapmış diyorlar ya o ya biz falan diye.
Terim kozu, planları projeleri ile seçilmedi mi bunlar oraya. Ta en başında ayrılsaydınız oradan o zaman, ya da hiç girmeseydiniz yönetime. Terim başarılı olsaydı bide en önce bunlar atacaktı piste kendi, ballandıra ballandıra anlatırlardı planlarının nasıl tuttuğunu. Nefret ediyorum böyle insanlardan, riyakar herifler. Günah kecisini tek başına hoca ilan edemezsiniz, siz de istifa edeceksiniz !
Ya ne projesi? Sanki alt yapı dan 18 yaşındaki oyuncular ile oynadık. 30 milyon harca sonra bunca rezil bi futbol.

Torent morent gelmesin ya Yerli td gelsin bu gecis surecinde baktik iyi gidiyor devam deriz baktik Tiraş Vizyonlu Bir Td arariz.

Bence böyle bir beklentiye girmemeliyiz. İzinde vermemeliyiz. Geçen sene Ts'yi çalıştıran Chelsea stajyeri aynısını vaat etmişti. 2 tane çöp getirdi. Çok doğru bulmuyorum. Altyapıdan gelen oyunculara açığım ama.

Hocayla sezon sonu ayrılmamız daha doğru olurdu hakkımız da hayırlısı olsun önemli olan Galatasaray

Torrentten beklentim adam gibi az gol yiyen takım yarratsın eli belinde kimse gezmesin ilk 4'e girelim ve marcao-kerem ve cicaldau'ya katkıda bulunsun şimdilik 6 aylık beklentim bu.

Takımları çok gol yiyor Arenada 3.04 tane yediğimizi görür gibiyim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim gitsin diye Galatasaray'ın kaybetmesini istiyorlar lafı bugün yeni hoca kaybetsinde haklı çıkalıma dönmez umarım. Galatasaray taraftarının ortak noktası başarı olmalı. Taraflar yer değişmesin. Galatasaray galibiyeti beklesin her daim.
Terim gitsin diye Galatasarayin kaybetmesini istedigini dogruluyorsun yani.Torent dayi iyi cikarsa onuda kucaklariz ama zor gozukuyor.

Takımları çok gol yiyor Arenada 3.04 tane yediğimizi görür gibiyim

4.golün %96'sı çizgiyi geçiyor galiba doktorcum :D Abi gerçekten umursayamıyorum bu istifa-hoca haberlerini özür dilerim :D

Bu torent gençleri oynatıyor mu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt