Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah yazdıysa bozsun. Bu ne arkadaş? Kulup sahipli olsa bu kadarını yapamaz bir adam. Yahu ne ara tek bir adama verdik kulübün ruhunu? Biz fener ya da besiktas değildik bir zamanlar ne oldu bu kadar büyü mü yaptılar ne yaptılar yahu? Bu kulübün anca TV ekranından seyircisi olmalı Terim. Kendine gelsin artık, zarar verdiğinin farkında değil. Almış yanına adamlarını yok biz Galatasarayliyiz onlar değiller, fatih terim galatasarayliligi falan bu ne yahu. Bıktım artık 3 veriyorsa 5 alıyor bizden. Hoca olsa bir dert olmasa ayrı dert yeter ya.
Malesef Hoca senden daha cok Galatasarayli yapacak bisey yok.

Futbolcuların gitmek isteyip istememesi dışında belirtmek isterim ki çok da bana samimi gelmiyor böyle şeyler.

Bunun yerine sahada gerekeni yapsalardı da kalsaydı o zaman! Alt tarafı ZTK bekledik sizden. Kıytırık Denizli karşısında değil Terim, buz kovası olsaydı bile yerinde turu geçerdiniz. Başka maçlara eyvallah ama bunun izahı yok! Siz zaten o gün yolladınız hocanızı. Şimdi bence şova gerek yok. Buna kızıyorum. Yoksa samimi olsalar gram laf etmem. İki saattir sustum buna. En sonunda söylettirdiler.

Transfer olacağını pek sanmıyorum. Bence hoca ile yolların ayrılmasında bunun da etkisi var. 4-5 takviye bekliyordu ve yönetim bunları karşılayamayız dedi. Yeni gelecek hocayı da az talepkar biri olarak seçecekler. Gedson gelirse öpüp alnımıza koymamız lazım. En azından orta sahadaki rezilliği bir nebze olsun çözer.

Transfer olacağını pek sanmıyorum. Bence hoca ile yolların ayrılmasında bunun da etkisi var. 4-5 takviye bekliyordu ve yönetim bunları karşılayamayız dedi. Yeni gelecek hocayı da az talepkar biri olarak seçecekler. Gedson gelirse öpüp alnımıza koymamız lazım. En azından orta sahadaki rezilliği bir nebze olsun çözer.
Öyle bişey olamaz. Yeni gelen adam bu kadroyla net küme düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt