Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.382
- 20.782
- 2.233
Once 1 kaleci
Sonra Gedson
6 numara
4. 5. 6. transferler kendilerine kalmis
Sonra Gedson
6 numara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paraya kiyip genc ve gelecek vadeden bi td ya da favre dogru olur çözüm olarak.Transfer bencede tatmin ederBu kadar tepki ceken yonetim transfer mi yapmayacak?
En az 4 isim bekliyorum
Aferin o haldeAslan parçası be. Arkada kurtlar vadisi fon müziğiayrıca o aferim diye değil aferin diye yazılır.
Malesef Hoca senden daha cok Galatasarayli yapacak bisey yok.Allah yazdıysa bozsun. Bu ne arkadaş? Kulup sahipli olsa bu kadarını yapamaz bir adam. Yahu ne ara tek bir adama verdik kulübün ruhunu? Biz fener ya da besiktas değildik bir zamanlar ne oldu bu kadar büyü mü yaptılar ne yaptılar yahu? Bu kulübün anca TV ekranından seyircisi olmalı Terim. Kendine gelsin artık, zarar verdiğinin farkında değil. Almış yanına adamlarını yok biz Galatasarayliyiz onlar değiller, fatih terim galatasarayliligi falan bu ne yahu. Bıktım artık 3 veriyorsa 5 alıyor bizden. Hoca olsa bir dert olmasa ayrı dert yeter ya.
Bravo kardeşim. Yavaş yavaş Türkçe konuşmayı da öğreneceksin.Aferin o halde
Tamam gidebilirsin.Bravo kardeşim. Yavaş yavaş Türkçe konuşmayı da öğreneceksin.
Aynen Morutan ben Aytaç ın yanında 6 numara oynamak istiyorum, Fatih Terim yoksa bende yokum demişboey,marcao,nelsson ve morutan ayrılmak istiyormuş. geçmiş olsun dağılacak takım
Öyle bişey olamaz. Yeni gelen adam bu kadroyla net küme düşerTransfer olacağını pek sanmıyorum. Bence hoca ile yolların ayrılmasında bunun da etkisi var. 4-5 takviye bekliyordu ve yönetim bunları karşılayamayız dedi. Yeni gelecek hocayı da az talepkar biri olarak seçecekler. Gedson gelirse öpüp alnımıza koymamız lazım. En azından orta sahadaki rezilliği bir nebze olsun çözer.
Hemen şimdi mi gideyim? Biraz daha beklesem olur mu? İznin varsa eğer.Tamam gidebilirsin.
Momentum çok kötü durumda zaten, olmayacak iş değil.Öyle bişey olamaz. Yeni gelen adam bu kadroyla net küme düşer
Ben Pakistanca mi konusuyom dayi sadece bi harfi yanlis yazdik.Bravo kardeşim. Yavaş yavaş Türkçe konuşmayı da öğreneceksin.
Once 1 kaleci
Sonra Gedson
6 numara
Öyle bir dil yok dayı.Ben Pakistanca mi konusuyom dayi sadece bi harfi yanlis yazdik.