- 6 Eylül 2014
- 93.167
- 64.117
- 4.488
Ben şimdi gitsin demiyorum ki 1 sene daha şansı var şu an. Seneyede başarısız olursa gider. Galatasaray 4 sene üst üste basarisiz olmaz6 aylik adami kovarsan yarin oburgun saglam bi baskan adayi cikmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şimdi gitsin demiyorum ki 1 sene daha şansı var şu an. Seneyede başarısız olursa gider. Galatasaray 4 sene üst üste basarisiz olmaz6 aylik adami kovarsan yarin oburgun saglam bi baskan adayi cikmaz
Takımın transfer yapıp yapmaması konusunda fikrimi düşüncemi belirtiyorum. Zaten forumunda amacı bu değil mi? Bir dahaki sefere tranfer nöbetine yorum yapmadan önce özelden sana sorayım istersen kekoO zaman burda ne ariyon
Aferim gidebilirsin Yegenim.Seni nobote girmekten men ediyorum.Sana transfer yok hadi bak dalgana .Takımın tranfer yapıp yapmaması konusunda fikrimi düşüncemi belirtiyorum. Zaten forumunda amacı bu değil mi? Bir dahaki sefere tranfer nöbetine yorum yapmadan önce özelden sana sorayım istersen keko![]()
Aslan parçası be. Arkada kurtlar vadisi fon müziğiAferim gidebilirsin Yegenim.Seni nobote girmekten men ediyorum.Sana transfer yok hadi bak dalgana .
Bir hayrı olacaksa bu saatten sonra Federasyon başkanı olsun.İçimden bir ses Fatih Terim’in olası mayıs ayında başkanlık seçiminde aday olacağı diyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hoca bunu mu alacaktı acaba devre arası
Allah yazdıysa bozsun. Bu ne arkadaş? Kulup sahipli olsa bu kadarını yapamaz bir adam. Yahu ne ara tek bir adama verdik kulübün ruhunu? Biz fener ya da besiktas değildik bir zamanlar ne oldu bu kadar büyü mü yaptılar ne yaptılar yahu? Bu kulübün anca TV ekranından seyircisi olmalı Terim. Kendine gelsin artık, zarar verdiğinin farkında değil. Almış yanına adamlarını yok biz Galatasarayliyiz onlar değiller, fatih terim galatasarayliligi falan bu ne yahu. Bıktım artık 3 veriyorsa 5 alıyor bizden. Hoca olsa bir dert olmasa ayrı dert yeter ya.İçimden bir ses Fatih Terim’in olası mayıs ayında başkanlık seçiminde aday olacağı diyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim diyor ne alaka?boey,marcao,nelsson ve morutan ayrılmak istiyormuş. geçmiş olsun dağılacak takım
Hoca gitti diye kizginlikla duyum diye salanlar var bu tarz seyleri,serdar gurleri de bokladilar hemenKim diyor ne alaka?
Dominik analiz videosundan çıakrdığım sonuç
Halil
Kerem-Cica-Gedson-transfer
6 no
Pva-marcao-nelson-boey
Yerlikale
Bunu bende bir yerde duydum (clubhouse ya da twitter space). Yüce, dursun +2-3 önemli kisi daha beraber diyeTövbe est.
GSCimbom Mobile App
Clubhouse’da bir duyumcu söylediKim diyor ne alaka?
Marcao haric yalandirboey,marcao,nelsson ve morutan ayrılmak istiyormuş. geçmiş olsun dağılacak takım
Yav saçma sapan haberler çıkıyor. Topçu aldığı paraya bakar oyununu oynar. Hoca gitti diye gitmek istemek de neymiş. Ana kuzusu mu bunlar, hiçbir yerde başarılı olamaz bu saçma düşüncedeki insanlarHoca gitti diye kizginlikla duyum diye salanlar var bu tarz seyleri,serdar gurleri de bokladilar hemen
Sallamış benceClubhouse’da bir duyumcu söyledi