Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.158
- 48.985
- 2.968
Torrent ve ekibi yarın İstanbul'da.Beyler bir şey soracam.
Şimdi herkesi kovdular bunlar, takımı maça kim çıkaracak?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torrent ve ekibi yarın İstanbul'da.Beyler bir şey soracam.
En son Giresun maçına hepsi bir arada çıktı da ne oldu sanki reisBeyler bir şey soracam.
Orası öylede benim bildiğim prosedür gereği hoca gerekiyor.En son Giresun maçına hepsi bir arada çıktı da ne oldu sanki reisMuslera çıksın takımın başında maça bir de onu görelim
IşıtanBeyler bir şey soracam.
kim diyorTorrent ve ekibi yarın İstanbul'da.
Burhan, Haluk Yürekli, Yakup, Salim Manav, Ali Naci Küçük...kim diyor
Raymond Domenech sanmiyorsa hiçbir şey bilmiyorum adami çok bildiğimden değil ama Leventin ne olduğunu herkes biliyorLevent tuzemen domenec torrente verip veristiriyor sakın gelmesin diye berbat bir hocaymis
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Giresun maçından sonra Terim mutlaka gönderilmeli diyenlerin çoğu bugün hocayı gönderdikleri için yönetime sallıyorBu konuda transfer haric diger hususlari konusmayin. Hoca kim olacak, Terimspor ile Anti Terimciler gibi tartismalardan kacinalim.
Hoca konusunu burada tartisin:
Teknik Direktör Nöbeti
Evet. 1. Aday: Gasperini. 2. Aday: Nagelsmann 3. Aday: Klopp fatih hoca çanakkaleyi satın alsa yawww.gscimbom.com
kardes ilk 5'te olup havlu atmasan kimse laf etmez. Ayrica genclik diyorsun her mac babel oyunda, elinde morutan diye herif var her mac feghouli oynuyor.Yanlız bir olay yine netlik kazandı.
Bu ülkede genç sistem takımı kurup "bana 2-3 sene sabır" veren Olmuyor, hiç bir zaman olmayacak.
Terim'e bile bu şans verilmedi ise, kimseye kredi verilmez.
Genç - tecrübeli karışık takım
+
İyi Kaleci
+
İyi Santrafor hattı
= Türkiye de Şampiyonluk
Gunluk ve anlik yasayan insanlar derim bu tarz kisilere. Ben daha sezon basinda yeni yonetim ile yeni bir ekip gelmeli herkes degismeli diyordum ona ragmen Terim ile devam karari aldiklarinda, 8-10 mac bekleyecem ona gore tepkimi verecem dedim sonra isler her gun daha kotuye dogru ilerleyince artik bu boyle olmaz, teknik heyet ile vedalasma zamani geldi dedim ve destegimi cektim haftalar once.Giresun maçından sonra Terim mutlaka gönderilmeli diyenlerin çoğu bugün hocayı gönderdikleri için yönetime sallıyor
Özür diliyorum demeyeceğim daha ama saldırı varBu konuda transfer haric diger hususlari konusmayin. Hoca kim olacak, Terimspor ile Anti Terimciler gibi tartismalardan kacinalim.
Hoca konusunu burada tartisin:
Teknik Direktör Nöbeti
Evet. 1. Aday: Gasperini. 2. Aday: Nagelsmann 3. Aday: Klopp fatih hoca çanakkaleyi satın alsa yawww.gscimbom.com

Burada hocanın gitmesini dört gözle bekleyen biz başarıya alışık taraftarız GS hersene şampiyonluğa oynar biz başarıya alışık taraftarız diyerek (başarıya alıştıranda hocadır) kendilerini real madrid taraftarı sanan(bunların çoğu ergen tipler takımın 70'li, 80 li yıllar ve 90'lı yılların başındaki halini bilmeyen 14 sene şampiyon olamamış, fenerin popülaritesi altında şampiyonlukları altında daima ezilen yılları bilmedikleri için) şimdi göreceğim ben sizin şımarık tavırlarınızı çok geçmez yakın zamanda vasıfsız hocalar ve başkanların elinde oyuncak olacak bu camia borç batağında yüzecek komisyonlar havada uçacak ve hepinizin seviyesi o başarısız döneme inecek hiç unutmam ilk okula başladığımda tek galatasaraylı bendim oda abimin baskısıyla oldu yoksa bjk ye sempatim vardı çünkü metin ali feyyazlar vardı o dönem yeni nesil yani siz fatih terimin başarılarıyla Galatasaraylı oldunuz inş hocanın ahı yerde kalmaz olduğunuz güne pişman olursunuz kına yakın ...