Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek bu Torrent geliyor vay anasını.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bu konuda transfer haric diger hususlari konusmayin. Hoca kim olacak, Terimspor ile Anti Terimciler gibi tartismalardan kacinalim.

Hoca konusunu burada tartisin: 👇

Bu konuda transfer haric diger hususlari konusmayin. Hoca kim olacak, Terimspor ile Anti Terimciler gibi tartismalardan kacinalim.

Hoca konusunu burada tartisin:

Giresun maçından sonra Terim mutlaka gönderilmeli diyenlerin çoğu bugün hocayı gönderdikleri için yönetime sallıyor

Yanlız bir olay yine netlik kazandı.

Bu ülkede genç sistem takımı kurup "bana 2-3 sene sabır" veren Olmuyor, hiç bir zaman olmayacak.

Terim'e bile bu şans verilmedi ise, kimseye kredi verilmez.

Genç - tecrübeli karışık takım
+
İyi Kaleci
+
İyi Santrafor hattı

= Türkiye de Şampiyonluk
kardes ilk 5'te olup havlu atmasan kimse laf etmez. Ayrica genclik diyorsun her mac babel oyunda, elinde morutan diye herif var her mac feghouli oynuyor.
Berkan-cicaldau-halil-muhammedin geriye gitmesini saymiyorum.
Bu genclik falan degil, gençlik diyorsun aytaç oyuna giriyor.
Bu yapilanlarin genclikle falan alakasi yok ayrica sabır kelimesi kadar boş bir kelime yok. 3 sene kim kime sabretsin yav. Ocakta görün ne olacak dediler.
Bu genclik asisinin mimari bu yönetim isteseler her turlu 28-32 arasi 5 tane oyuncu doldurup hocam anca bunlar diyebilirlerdi demediler cabaladılar uğrastılar ne istediyse alındı.
Alınan ısrar edilen adamları oynatmadı, hadi oynatmadın bari geliştir 6 ayda hiç mi fark olmaz.
Yazın duran top dediler kazara atilan gol harici bir degisim yok, lan besiktasta 17 yasindaki cocuk duran toplarin hepsini kulaniyordu. Ömer de ömer sanarsın ronaldo..
Selcuk diye bir adam var hic mi bir kisiye duran top calistiramadi yani.

Sonra adama transfer diyorsun 6 ay once adam alinan yere tine adam istiyor, yardimcilarin yetersiz diyorsun kabul etmiyor. Gel sportif direktor ol sistemi devam ettir diyorsun birimi küçümsüyor.
Tüm bunların genclik aşısına sabırla ne ilgisi var allah aşkına.
Halil dedigin adsm kariyerinin en iyi donemlerini kanat forvet olarak gecirmiş bunu alıp pivot yapıyorsun.
Ceza sahası dışından duran top calisiyoruz diyorsun kimse şut çekmiyor, eskiden çekenler nasıl çektigini unutuyor, deneyen sürekli dısari atiyor.
En son tüy dikiyor yardimci hocan degiserek gelisececegiz diyor. O dakikadan sonra hangi oyuncunun performansi yukselebilir ki, her hata yapan topu kazamak icin ugrasacagina mactan sonra bana kizilacak mi korkusuyla kenara bakiyor.

Bu takimda berkan, cicaldau, pva, morutan, mm, hatta ve hatta taylan ve halilin mutlu olduğunu zannetmiyorum. Heriflerin yüzlerinde var kafadan sıkıntı.

Giresun maçından sonra Terim mutlaka gönderilmeli diyenlerin çoğu bugün hocayı gönderdikleri için yönetime sallıyor
Gunluk ve anlik yasayan insanlar derim bu tarz kisilere. Ben daha sezon basinda yeni yonetim ile yeni bir ekip gelmeli herkes degismeli diyordum ona ragmen Terim ile devam karari aldiklarinda, 8-10 mac bekleyecem ona gore tepkimi verecem dedim sonra isler her gun daha kotuye dogru ilerleyince artik bu boyle olmaz, teknik heyet ile vedalasma zamani geldi dedim ve destegimi cektim haftalar once.

Hoca konusunu burada tartisin: 👇

Özür diliyorum demeyeceğim daha ama saldırı var

Serdar gurleri boklamisti terimtayfa,planlama diye 30luk adam aliyolar diye.düşün menajer kucagina dediler,haber yalanmis:asd:

Burada hocanın gitmesini dört gözle bekleyen biz başarıya alışık taraftarız GS hersene şampiyonluğa oynar biz başarıya alışık taraftarız diyerek (başarıya alıştıranda hocadır) kendilerini real madrid taraftarı sanan(bunların çoğu ergen tipler takımın 70'li, 80 li yıllar ve 90'lı yılların başındaki halini bilmeyen 14 sene şampiyon olamamış, fenerin popülaritesi altında şampiyonlukları altında daima ezilen yılları bilmedikleri için) şimdi göreceğim ben sizin şımarık tavırlarınızı çok geçmez yakın zamanda vasıfsız hocalar ve başkanların elinde oyuncak olacak bu camia borç batağında yüzecek komisyonlar havada uçacak ve hepinizin seviyesi o başarısız döneme inecek hiç unutmam ilk okula başladığımda tek galatasaraylı bendim oda abimin baskısıyla oldu yoksa bjk ye sempatim vardı çünkü metin ali feyyazlar vardı o dönem yeni nesil yani siz fatih terimin başarılarıyla Galatasaraylı oldunuz inş hocanın ahı yerde kalmaz olduğunuz güne pişman olursunuz kına yakın ...

ne yapalım, ilerde ne yapcaz terim yok diye kulübü kapatcak halimiz yok zaten en ufak başarısızlıkta döner kısır döngü bitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt