Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FIQYF-qXMAcavSG

Okan konusunda en güzel ve doğru açıklamayı adminimiz yapmış zaten yaşı yetenler yangın yapmaz okani emre gibi biriyle yanyana kullananlar var şaka gibi Okan gayet iyi galatasaraylidir terimden sonra keşke gelse yamuk yapan olayına ise hiç girmeyin yamuk yapanlar listesinde Okan son sıralarda kalır anca bize en büyük kazığı oyunculardan önce fatih hoca atmıştı eski muhabbetleri herkes ne çabuk unuttu RTE bir telefonuyla bizi pic gibi ortada gittiği günu unutan yoktur ,yanar döner çok adam çıktı bizden maalesef Okan bu sıralamaya sonlardan girer anca
okanın ayağı kırıldığı halde 1.5 sene top oynamadığı halde bizde parasını aldı.Galatasaray onu fırlatıp kenara atmadı ama o herif yetiştiği camiaya 150 binlira için beş kuruş kazandırmadan bedavaya intere gitti.Bir renktaş demiş febeye 4 sene aradan sonra verdiğimiz şampiyonluğun nedenidir o herif bile bile jardelin üstüne oynadı adama mobing yaptı.Sonra yine beş kuruş fark için bejekeye gitti.okan değil Okansız benim için sizi bilemem

hocanın arkasında kimse kalmadı, sıkıştığını o da biliyor. 2 mağlubiyete güle güle deriz hocaya

Zaten her zaman Fatih Hoca başarısız olunca Floryada entrikalar, Yönetimde çatlaklar, Sinyor Terim Melek diğerleri şeytan. Vallahi bana deseler bir gün Terimden nefret edeceksin oğlum bak git derdim, ah Imperator, yapamıyorum artık, yeni Futbolu oyununa ayak uyduramıyorum deseydin efsane kalacaktın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt