- 1 Haziran 2015
- 24.867
- 17.565
- 1.998
başlık kapanabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca korona basta oldu yahu.
bjk derbisi vardı seyircisiz galiba, ondan sonra tepetakla gittikozaman hocayi cikart.
corona baslamadan 8 mac arka arkaya kazanmistik. sonra aptalca sivasta tartisilir bir penaltiyla iki puan biraktik.
ardindan seyircisiz maclar basladi ve 7 mac arka arkaya mac kazanamadik.
bjk derbisi vardı seyircisiz galiba, ondan sonra tepetakla gittik
Fenomenler bile kazan kaldırıyorsa hocaya geçmiş olsun çok uzun ömrü yok.
Rodolph olmaz mı ahbert ?
Yazdıklarını ciddiye alamıyorum.marcao kerem nelsson 15m euroya anca gider gibi
?marcao kerem nelsson 15m euroya anca gider gibi
Savaş Çorlu "Faguli" müthiş topçu dedi mi yine? Takıma abi lazım falan. 90'lar kafası.15 dk asporda savaş çorlu ve emre kaplan izledim.
midem bulandı
okanın ayağı kırıldığı halde 1.5 sene top oynamadığı halde bizde parasını aldı.Galatasaray onu fırlatıp kenara atmadı ama o herif yetiştiği camiaya 150 binlira için beş kuruş kazandırmadan bedavaya intere gitti.Bir renktaş demiş febeye 4 sene aradan sonra verdiğimiz şampiyonluğun nedenidir o herif bile bile jardelin üstüne oynadı adama mobing yaptı.Sonra yine beş kuruş fark için bejekeye gitti.okan değil Okansız benim için sizi bilememOkan konusunda en güzel ve doğru açıklamayı adminimiz yapmış zaten yaşı yetenler yangın yapmaz okani emre gibi biriyle yanyana kullananlar var şaka gibi Okan gayet iyi galatasaraylidir terimden sonra keşke gelse yamuk yapan olayına ise hiç girmeyin yamuk yapanlar listesinde Okan son sıralarda kalır anca bize en büyük kazığı oyunculardan önce fatih hoca atmıştı eski muhabbetleri herkes ne çabuk unuttu RTE bir telefonuyla bizi pic gibi ortada gittiği günu unutan yoktur ,yanar döner çok adam çıktı bizden maalesef Okan bu sıralamaya sonlardan girer anca
Anlık olarak Teakan