Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
genç adamlar yerine veteran adamlar alınmış olsa hoca genç oyuncular aldık bu bir proje der miydi diye mi soruyorsun rtaş?

Yok. Istedigi oyunculari alsaydik ve yinede fark yeseydik, ben yinede cikip yüzümüze bu 3 senelik projenin daha baslangici derdi diye düsünüyorum. Bundan sonra genc oyunculara yönelecegiz deyip, kendine tapanlardan 1-2 sene ekstra kredi isterdi.

Yok. Istedigi oyunculari alsaydik ve yinede fark yeseydik, ben yinede cikip yüzümüze bu 3 senelik projenin daha baslangici derdi diye düsünüyorum. Bundan sonra genc oyunculara yönelecegiz deyip, kendine tapanlardan 1-2 sene ekstra kredi isterdi.

o kdr da değil rtaş

O saydigin isimlerin hepsini alsaydik, hoca cikip biz 3 senelik proje takimiyiz diyebilecekmiydi?
İsteyemezdi. İlk seneden başarı şart olurdu ama bu demek değil ki genç bir takım ve proje söz konusu değil. Ana 11 hedefi şöyle bir şeydi. Sağ bek transferi sonradan gündem oldu. Orada bir scout çalışması yoktu. Net menajer üstünden gittiler. Boey de Celtic olmayınca gündeme geldi. Elneny Gedson gelmeyince gündeme geldi. Başkanın birinci hafta açıklaması genç oyuncuların yanına tecrübeli oyuncular demişti. Sadece PvA geldi.
Muslera-Larsen-Nelsson-Marcao-Moreno-Berkan-Gedson-Morutan(Stanciu/Cica)-Berghuis-Kerem-Halil(Mo)

İsteyemezdi. İlk seneden başarı şart olurdu ama bu demek değil ki genç bir takım ve proje söz konusu değil. Ana 11 hedefi şöyle bir şeydi. Sağ bek transferi sonradan gündem oldu. Orada bir scout çalışması yoktu. Net menajer üstünden gittiler. Boey de Celtic olmayınca gündeme geldi. Elneny Gedson gelmeyince gündeme geldi. Başkanın birinci hafta açıklaması genç oyuncuların yanına tecrübeli oyuncular demişti. Sadece PvA geldi.
Muslera-Larsen-Nelsson-Marcao-Moreno-Berkan-Gedson-Morutan(Stanciu/Cica)-Berghuis-Kerem-Halil(Mo)
sağ bek için rosier de konuşuluyordu yanlış hatırlamıyorsam

Hoca’nın gitmesini istemeyenler 5 senedir gördüğü olumlu şeyler neler kulüpte. 5. sayfadan beri okuyorum 10 sayfa anca ilerleyebildim.

cicaldau, morutan ve nelsson'a toplam 18 milyon vererek kafamıza sıktık.
cica ve morutan'dan dönüş olmaz

nelsson tuttu ama stopere 8 harcamak bizim için lüks

Morutan degilde berghuis gelsemi ucuyomusuz

Adam 1 aya emrah bassana donecekti basimizdaki herifle ne ucmasi ne ucurmasi
Orası öyle. Zaten benim demeye çalıştığım, Kerem Övet'in Boey ve Elneny örneklerine cevaptı. 1-2 tecrübeli isim öne geçtiğimiz derbileri tutmayı sağlayabilirdi, plan olarak 1-2 tecrübeli oyuncu istemenin yanlışı yok ama alınmadı diye Denizli'ye elenmenin bir mantığı da yok. Şu an eleştirilmesi gereken saha içinde oynanamayan futbol. Atıldıktan sonra soyunma odasına girip ceza alan Terim. Yoksa transfer konusunda yönetim-Terim tartışmasına, o onu istedi/istemediye girmeye gerek yok.

Morutan degilde berghuis gelsemi ucuyomusuz

Adam 1 aya emrah bassana donecekti basimizdaki herifle ne ucmasi ne ucurmasi
Alakasi yok. Hucum hattinda oynayan oyuncular her zaman fark yaratabilir. Berghuis da boyle bir oyuncu. Morutan’in bu sezon iyi oynadigi mac sayisi 3’u gecmez. Gol attigi maclarda bile kotuydu. Yetenekli oyuncu ama Emre Mor da yetenekli. Yetenek yetmiyor.

Emrah Bassan’a donecekti diyorsun da, bizim takimda kotu performans gosterip de gittigi yerde cikis yakalayan oyunculari bir yaz bakalim, merak ettim.

Dünya üzerinde, ft ve Elmas tan başka hiç Galatasarayı seven düşünen insan evladı yok sanki, yahu kardeşim sizler Galatasaray ismi ile para kazanıyor lüks içinde yaşıyorsunuz, bu kulübün sahibi karşılıksız seven taraftardır. Taraftar öncelikle ft yi istemiyor ve hatta nefret düzeyinde olanlar bile var. Elmas ta akılı bir yönetici ve başkansa kovar atar. Olay bu kadar net. Gençleşmeymiş zatmış zurtmuş o yüzden takım kötü sonuç alıyomuş falan filan, Konya, Hatay, Alanya, Antep bizim üzerimizde, Karagümrük, Sivas falan aynı puandayız nerdeyse. Sene başı 25 milyon gibi bir para harcamışız, bu kulüpleri topunu toplasan yarısını harcadı mı acaba. Yönetim diyor yahu yanına bi yardımcı alalım yooookkk olmaz diyorsun, Konyanın bile duran top çalıştıran antrenörü var. Ne bu kardeşim herşeyi ben bildim ben herşeyim ben ne dersem o olur havaları. Bıktı bu taraftar artık senin o egondan.

Yav gözünü seveyim şu takıma birtane gol atmayı bilen forvet bir tane zekası yüksek 10 no gelmeden şampiyonluk falan boş seyir zevki bile olmuyacak iki mevkiye sağlam oyuncu gelsin iş biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt