- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.544
- 5.488
AynenIşıtan Gün şimdi biraz transfere el koyabilir hoca gittiğine göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AynenIşıtan Gün şimdi biraz transfere el koyabilir hoca gittiğine göre
Biz isterizOnlar da anti terimciler Galatasaray’ın başarısını istemiyorlar diyorlardır. Yani onlar da saçmalıyor. Hangi Galatasaray’lı veya hangi takım taraftarı takımının başarısını istemez.?
evet muhtemeltwshitterda yazan tipler dalgasına yazıolardır ya da dikkat çekmek için GSCde twitter gündemleri yahut muhabbetleri baz alınarak post atılmamalı diye söyleyeli 15 yıl oluyor en az
Bende onu diyorum.ne tur bi takintilari var fatih hocayla anlamiyorum.Ben Galatasaraya takintiliyim,ama fatih hoca da canimdir,gitti diye ne yapabilirim,elimden ne gelirSosyal medya taraftarı tam bir mal adama etmedikleri küfür kalmamış
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bebeydim o zamantwshitterda yazan tipler dalgasına yazıolardır ya da dikkat çekmek için GSCde twitter gündemleri yahut muhabbetleri baz alınarak post atılmamalı diye söyleyeli 15 yıl oluyor en az
Gelir yav6 aydır Galatasaray hayalleri kuran Gedson’a da yazık oldu.
Bende onu diyorum.ne tur bi takintilari var fatih hocayla anlamiyorum.Ben Galatasaraya takintiliyim,ama fatih hoca da canimdir,gitti diye ne yapabilirim,elimden ne gelir
Büyük duyum vermiş valla nereden duymuş bunu şok oldum
mi-mi-mi-mi-mizahssshowwwya torrent ya ölüm !!!
hocanın evinin önünde nöbet tutabiliriz
hocanın evinin önünde nöbet tutabiliriz
Umarim Nelsson ve Baris Alper transferlerinde yaptigi gibi oyunculara degerinden cok para vermez.Işıtan Gün şimdi biraz transfere el koyabilir hoca gittiğine göre
Nelson’un degeri belki 7dir ama bize fazla.Umarim Nelsson ve Baris Alper transferlerinde yaptigi gibi oyunculara degerinden cok para vermez.
Domenec torrent dominos pizza ve terra pizzayi cagristiriyor.bol bol pizza yiyecegim,oyle görünüyor.2.5 senedir tek pizza yemedim,tek kupa alamadik.uefa kupasi bekle bizi![]()