- 1 Haziran 2015
- 27.487
- 19.070
- 2.148
nelsson transferini o yapmışsa iyi topçu almışUmarim Nelsson ve Baris Alper transferlerinde yaptigi gibi oyunculara degerinden cok para vermez.
ama çok para verdik maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nelsson transferini o yapmışsa iyi topçu almışUmarim Nelsson ve Baris Alper transferlerinde yaptigi gibi oyunculara degerinden cok para vermez.
Nelsson maliyetini kurtarır ama Barış Alper’in maliyeti fiyaskoUmarim Nelsson ve Baris Alper transferlerinde yaptigi gibi oyunculara degerinden cok para vermez.
En kisa zamanda reisye artık klüp batmak üzere
Onu diyorum zaten, cok para verdik.nelsson transferini o yapmışsa iyi topçu almış
ama çok para verdik maalesef
Terimden hemen sonra onları yıpratmayalım. Torrent is yapmazsa zaten Okan gelirokan buruk - tuğberk tanrıvermiş yapsaydık bari be
Okan olmaz herhalde, ankaragücü maci yüzündenTerimden hemen sonra onları yıpratmayalım. Torrent is yapmazsa zaten Okan gelir
Yahu ankaragucu mu kaldi sene 2022 birakalim o donemi adam galatasarayli hepimiz biliyoruzOkan olmaz herhalde, ankaragücü maci yüzünden
inter ilgileniyor minimum 7-8m kar ile satılır sıkıntı yokOnu diyorum zaten, cok para verdik.
okan onun üzerine geri gelip top oynadı bizde. 2008 şampiyonluğunda kadrodaydıOkan olmaz herhalde, ankaragücü maci yüzünden
aynen devre arasında gelmemesi kendi kariyeri açısından daha iyi olabilir. hazırlık kampını kendi geçirecek. yeni gelen adamın üç ayda başarılı olması imkansızTerimden hemen sonra onları yıpratmayalım. Torrent is yapmazsa zaten Okan gelir
Yaz transfer doneminde hic bir futbolcuya 5 milyondan fazla bonservis vermemeliyiz demistim. Nelsson 7 milyon euro, Cicaldau 6.5 milyon euro, Morutan 5.7 milyon euro. Bunlar 5 buyuk ligdeki takimlar icin para degil ama bizim icin buyuk para. Luyindama 8 milyon euro, Maicon 8 milyon euro, Diagne 13 milyon euro, 3’u de elimizde patladi. Fransa ligine yonelmek lazim. Fransa ligue 2 bile yetenek kayniyor.
carole müEn son ordan kör 1 herif almış idik.

carole mü![]()
Ilk senesinde iyi kotu idare ediyordu. O adami bile Sevilla’ya kiralik yolladik. Transferinden sadece 400 bin euro zarar ettik. Bu tarz transferlerden zarar gelmez.En son ordan kör 1 herif almış idik.