Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ülkenin her yerinde siyaset var dediğim gibi hocanın 2013 deki ayrılışında da siyaset vardı ama o haberi yapanlar emin ol 5 maç izlememiş adamlar. yani fatih hocanın yıllardır başarısız olduğunu ve kötü futbol oynattığını bilmiyorlar, fatih terimle galatasaray artık rakipler için tamamen zararsız bi hale gelmişti. gitmesini sağlayabilecekleri çok daha iyi zamanları vardı 2013 dek gibi. o sene fatih hocayı galatasaraydan koparmasalar şampiyonluklara ambargo koymamız yüksek ihtimaldi. işte asıl orada futbola çok kritik bi hamleyle yön verdiler
fatih hocayı nihat gonderdiyse allah ondan razı olsun kurtardı bizi

FT in yaptığını TS veya FB nin hocası yapsa okadar ceza alır mıydı? Nihat-servet ikilisi ve arkasındaki güç bunları yaptırıyor.
fatih hocanın cezalarını hiçkimse almazdı. servetin ve nihatın terim ve galatasaray düşmanı olduğunu biliyoruz o konudan bahsetmiyoruz zaten terimin ayrılışıyla tff nin alakası yok diyorum ben. terim başarısız olup doğal gelişen bi sürecin ardından ayrıldı. nihat ve servetin ne mal olduğunu herkes biliyor zaten

FT in yaptığını TS veya FB nin hocası yapsa okadar ceza alır mıydı? Nihat-servet ikilisi ve arkasındaki güç bunları yaptırıyor.
Pep
Klopp
Mourinho
Vs vs dunyanin her yerinde 10 macta 1 galibiyet alan takimin teknik direktoru ile yollar ayrilir.
Kasim
Aralik
Ocak
Şu 3 ayda neredeyse 1 galibiyet almisiz hala bıdı bıdı

Pep
Klopp
Mourinho
Vs vs dunyanin her yerinde 10 macta 1 galibiyet alan takimin teknik direktoru ile yollar ayrilir.
Kasim
Aralik
Ocak
üstüne bi de şampiyon olunamamış 2 sezon ve uzun süredir oynanan kötü bi futbol var.

Pep
Klopp
Mourinho
Kasim
Aralik
Ocak
Olay doğru yanlış bir şey demiyorum lakin fikrini merak ettim bahsettiğin 10 maçta hakemlerin maça etkisi ne düzeydedir? Kimseye verilmeyecek 5 maçlık cezayı es geçerek soruyorum bunu.

Gamlı baykuş Yakup Çınar yine bişeyler demiş. Ulen adama bişeyler diyoruz da herif doğruları yazıyor. Bartuğ,Başkan-Hoca sıkınıtısı vs.

Olay doğru yanlış bir şey demiyorum lakin fikrini merak ettim bahsettiğin 10 maçta hakemlerin maça etkisi ne düzeydedir? Kimseye verilmeyecek 5 maçlık cezayı es geçerek soruyorum bunu.
10 maçlık mesele de değil aslında 3 sezonluk bi geçmişi var bu başarısızlığın. hakemler en çok bize çelme taktı doğru ama kötü futbol uzun süredir devam eden bi durum ve hocanın ivmesi devamlı aşağı doğru gidiyordu, gitmeseydi daha da başarısız olacağı aşikardı bence. denizli ve giresun maçlarında artık hoca ve takım arasında en ufak bi bağ kalmadığı belli oluyordu.

Kuntz portekize elensin
Ft medyada sisirilsin

Nihatla servet ftye teklif yapsin

Ft kabul etmezse adimi degistiririm

Milletin pesinden gidip baskalarina dusman olmayi bi birakin artik

Sen zamaninda terim ugruna demirorene soverken o yanyana poz veriyodu

o sahte kabadayi dediler diye aglayip sizi ali koca kufur ettirirken kendisi el sikisip kafa tokusturuyodu

Bunlar dusman dedigi acuna siz sovup boykot ederken kendisi birlesme partisinde sarki yorumluyodu,ayak tenisine rierayi gonderiyodu

Ardayi 2016da medyanin onune attiginda bize kufur ettirttiginde eli opuldu kendisi baristi biz dusman kaldik

La ananiz babaniz icin bu kadar kisiyi karsiniza almazsiniz,ne iciyosunuz oglum siz,ne yasiyosunuz,hipnotize mi oldunuz kendinize gelin bi

Torrent hocam Guardiolayi kafaya al topçu versin bize.

Transfer şart oğlu sart

10 maçlık mesele de değil aslında 3 sezonluk bi geçmişi var bu başarısızlığın. hakemler en çok bize çelme taktı doğru ama kötü futbol uzun süredir devam eden bi durum ve hocanın ivmesi devamlı aşağı doğru gidiyordu, gitmeseydi daha da başarısız olacağı aşikardı bence. denizli ve giresun maçlarında artık hoca ve takım arasında en ufak bi bağ kalmadığı belli oluyordu.
Bence gitmesi iyi oldu onu baştan söyleyeyim. En azından benim açımdan iyi oldu :D

Şimdi son gelişine bakarsak 2 şampiyonluk var. Geçen sene de aynı puanda bitirdik şampiyonla, bjknin nasıl ittirildiğini de herkes kabul eder herhalde. Pandemi sezonu ve bu sezona net eksi yazalım. Şimdi torrent 4 senede 2 kez şampiyon olsa yine böyle linçlenecek büyük ihtimalle. Beklenti 3te 3 4te 4. Bir yandan da yapılanma, alt yapıdan oyuncu vs isteniyor bu başarılar gelirken. Bol şans diliyorum diyecek bir şey yok.

Tff'nin hocanın gitmesini istediği bariz geldiğinden beri ve ekstra cezalandırdılar bu süreçte bahsettiğim bu gerçek sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt