Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Care basit.
Torrent : Alo Pep, Ilkay ve Mahrez'i gonder.

bu haberi yapan bunları yazmadan önce biraz maç izleseydi keşke

Doğru söze ne hacet, bi bizim taraftar giremiyor entrikaları. Yazarın belirttiği sahne çok akla yatkın şu sözlere bakın
"Türkiye Süper Ligi’nde artık federasyonun istemediği bir takım şampiyon olamaz. Tiyatro Fatih Terim’in gidişiyle sahneye kondu. Ve göreceksiniz önümüzdeki senelerde ne Galatasaray ne de Beşiktaş birinci olabilecek. Benim 3 adayım var. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Başakşehir önümüzdeki yıllarda sırasıyla şampiyon yapılacak. Federasyon değişmedikçe değil AKP iktidarı değişmedikçe bu düzen devam edecek."

Bir hoca ismail cipe ile niye sozlesme uzatir

Hic masum bir hareket degildi, futboldan az biraz anlayan bunun futbolla bir ilgisini olmadigini anlardi
Net parasal dalavere vardi

Ki hakkim varsa haram olsun demistim ozaman cok icime oturmustu o olay

Haram oldu sonunu ismail cipe getirdi ya
Sadece uzuldum birde bizim Galatasarayliligimizi sorguladilar!
Yazik

Doğru söze ne hacet, bi bizim taraftar giremiyor entrikaları. Yazarın belirttiği sahne çok akla yatkın şu sözlere bakın
"Türkiye Süper Ligi’nde artık federasyonun istemediği bir takım şampiyon olamaz. Tiyatro Fatih Terim’in gidişiyle sahneye kondu. Ve göreceksiniz önümüzdeki senelerde ne Galatasaray ne de Beşiktaş birinci olabilecek. Benim 3 adayım var. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Başakşehir önümüzdeki yıllarda sırasıyla şampiyon yapılacak. Federasyon değişmedikçe değil AKP iktidarı değişmedikçe bu düzen devam edecek."
siyasetin futbola tesir ettiği doğru ama fatih terimin kovulmasıyla bi alakası yok. fatih hoca çok başarısız bi dönem geçirdi yolların ayrılması sürpriz bi durum değildi. asıl 2013 de hocanın bizi bırakıp milli takıma gidişi siyasetin etkisiydi bence.

siyasetin futbola tesir ettiği doğru ama fatih terimin kovulmasıyla bi alakası yok. fatih hoca çok başarısız bi dönem geçirdi yolların ayrılması sürpriz bi durum değildi. asıl 2013 de hocanın bizi bırakıp milli takıma gidişi siyasetin etkisiydi bence.
2013 teki mevzu da hoca bize kazık atmıştır sonrada biraz ona olan sevgimizi kullanıp bütün suçu Ünal Aysala yıkmıştır gizliden gizliye sözleşme imzaladı TFF yle 4 maç diyip 3 yıllık sözleşme yapmıştı siyaset etkisiyle yapmıştır mecbur kalmıştır ona bir şey diyemem ama o mevzu da suçlu Ünal Aysal degildi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu haberi yapan bunları yazmadan önce biraz maç izleseydi keşke

Hayatı boyunca Galatasaray nefreti kusan nihat abi değil mi ?

Her fırsatı kullanıp, diğer hocaların yaptığına ses çıkarmayıp Terim’ e hep en üst sınırdan ceza veren nihat abi değil mi ?

Belmas ve nihat abisi atar yapıyorlardı, niye sustular birden ?

İronik görülebilir ama ben bu ihtimale asla hayır 100% yok ya diyeceğim bir durum değil.

Ülkenin her yerinde siyaset varken, bana küçükte bir ihtimal olsa neden olmasın ki dedirtiyor

FT in yaptığını TS veya FB nin hocası yapsa okadar ceza alır mıydı? Nihat-servet ikilisi ve arkasındaki güç bunları yaptırıyor.

Hayatı boyunca Galatasaray nefreti kusan nihat abi değil mi ?

Her fırsatı kullanıp, diğer hocaların yaptığına ses çıkarmayıp Terim’ e hep en üst sınırdan ceza veren nihat abi değil mi ?

Belmas ve nihat abisi atar yapıyorlardı, niye sustular birden ?

İronik görülebilir ama ben bu ihtimale asla hayır 100% yok ya diyeceğim bir durum değil.

Ülkenin her yerinde siyaset varken, bana küçükte bir ihtimal olsa neden olmasın ki dedirtiyor
ülkenin her yerinde siyaset var dediğim gibi hocanın 2013 deki ayrılışında da siyaset vardı ama o haberi yapanlar emin ol 5 maç izlememiş adamlar. yani fatih hocanın yıllardır başarısız olduğunu ve kötü futbol oynattığını bilmiyorlar, fatih terimle galatasaray artık rakipler için tamamen zararsız bi hale gelmişti. gitmesini sağlayabilecekleri çok daha iyi zamanları vardı 2013 dek gibi. o sene fatih hocayı galatasaraydan koparmasalar şampiyonluklara ambargo koymamız yüksek ihtimaldi. işte asıl orada futbola çok kritik bi hamleyle yön verdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt