- 3 Temmuz 2012
- 137.983
- 86.848
- 5.338
haklısın igorYeter artik bu transfer nobetine bi ceki duzen lazim artik Aksam geliyorum 5 sayfa ilerlermis bu nedir ya .Doldurun surayi artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısın igorYeter artik bu transfer nobetine bi ceki duzen lazim artik Aksam geliyorum 5 sayfa ilerlermis bu nedir ya .Doldurun surayi artik
Kaynak SertaçBu kim yaw
SelimAslanKanka ismini değiş çok benziyoz yav sıkıntı
Doğru söze ne hacet, bi bizim taraftar giremiyor entrikaları. Yazarın belirttiği sahne çok akla yatkın şu sözlere bakınbu haberi yapan bunları yazmadan önce biraz maç izleseydi keşke
İyi duyar kasiyorlar maşallah hepsi Fatih Hoca gibi yıllarını vermiş emekçisi efsanesi kesildi ben ondan 10 kat iyi Galatasarayliyimdir bahcivanligini yaparım floryanin hakkım neyse onu da alırım bunlar hepten bizden başka Gsli yok kafasında sanki babasının hayrına çalışıyordu
Bahcivan bile gitmis
Yukardan bakmayalim renkdasimiza ayıptır gunahtirKanka ismini değiş çok benziyoz yav sıkıntı
siyasetin futbola tesir ettiği doğru ama fatih terimin kovulmasıyla bi alakası yok. fatih hoca çok başarısız bi dönem geçirdi yolların ayrılması sürpriz bi durum değildi. asıl 2013 de hocanın bizi bırakıp milli takıma gidişi siyasetin etkisiydi bence.Doğru söze ne hacet, bi bizim taraftar giremiyor entrikaları. Yazarın belirttiği sahne çok akla yatkın şu sözlere bakın
"Türkiye Süper Ligi’nde artık federasyonun istemediği bir takım şampiyon olamaz. Tiyatro Fatih Terim’in gidişiyle sahneye kondu. Ve göreceksiniz önümüzdeki senelerde ne Galatasaray ne de Beşiktaş birinci olabilecek. Benim 3 adayım var. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Başakşehir önümüzdeki yıllarda sırasıyla şampiyon yapılacak. Federasyon değişmedikçe değil AKP iktidarı değişmedikçe bu düzen devam edecek."
Igor Yapalim Reis bende gercek ismim Semih Beye geri doneyimadımı mustafa selim aslan olarak değişmesini talep ediyorum sayın adminlerim
man city , barcelona bu 2 takımdan topcu alabiliriz.
Taniyan?
2013 teki mevzu da hoca bize kazık atmıştır sonrada biraz ona olan sevgimizi kullanıp bütün suçu Ünal Aysala yıkmıştır gizliden gizliye sözleşme imzaladı TFF yle 4 maç diyip 3 yıllık sözleşme yapmıştı siyaset etkisiyle yapmıştır mecbur kalmıştır ona bir şey diyemem ama o mevzu da suçlu Ünal Aysal degildisiyasetin futbola tesir ettiği doğru ama fatih terimin kovulmasıyla bi alakası yok. fatih hoca çok başarısız bi dönem geçirdi yolların ayrılması sürpriz bi durum değildi. asıl 2013 de hocanın bizi bırakıp milli takıma gidişi siyasetin etkisiydi bence.
bu haberi yapan bunları yazmadan önce biraz maç izleseydi keşke
FT in yaptığını TS veya FB nin hocası yapsa okadar ceza alır mıydı? Nihat-servet ikilisi ve arkasındaki güç bunları yaptırıyor.siyasetin futbola tesir ettiği doğru ama fatih terimin kovulmasıyla bi alakası yok. fatih hoca çok başarısız bi dönem geçirdi yolların ayrılması sürpriz bi durum değildi. asıl 2013 de hocanın bizi bırakıp milli takıma gidişi siyasetin etkisiydi bence.
Zaten sabit bir kondisyoneri yok sanırım Torrentin ekibine dahil olan. ilerleyen dönemde bir kondisyoner ve kaleci antrenörü getireceklerini düşünüyorum ekibine çünkü Fadıl da vardı sanırım videodaScott piri duruyo haöen
ülkenin her yerinde siyaset var dediğim gibi hocanın 2013 deki ayrılışında da siyaset vardı ama o haberi yapanlar emin ol 5 maç izlememiş adamlar. yani fatih hocanın yıllardır başarısız olduğunu ve kötü futbol oynattığını bilmiyorlar, fatih terimle galatasaray artık rakipler için tamamen zararsız bi hale gelmişti. gitmesini sağlayabilecekleri çok daha iyi zamanları vardı 2013 dek gibi. o sene fatih hocayı galatasaraydan koparmasalar şampiyonluklara ambargo koymamız yüksek ihtimaldi. işte asıl orada futbola çok kritik bi hamleyle yön verdilerHayatı boyunca Galatasaray nefreti kusan nihat abi değil mi ?
Her fırsatı kullanıp, diğer hocaların yaptığına ses çıkarmayıp Terim’ e hep en üst sınırdan ceza veren nihat abi değil mi ?
Belmas ve nihat abisi atar yapıyorlardı, niye sustular birden ?
İronik görülebilir ama ben bu ihtimale asla hayır 100% yok ya diyeceğim bir durum değil.
Ülkenin her yerinde siyaset varken, bana küçükte bir ihtimal olsa neden olmasın ki dedirtiyor