Ahmet Sarı
10 Numara!
Resmi olarak başladı mı bu transfer sezonu ne zaman bitecek ulan transfer yapmayacağımıza o kadar eminim ki içinden nöbet tutmak dahi gelmiyor ne zaman başlayıp biteceğini bile zahmet edip araştırmıyorum.
Rodriguez'i hatırladım bir anIspanya ikinci ligden orta saha bulsun bize
Bu hafta oynasin Taylan kadar en kötü oynar ayakları da daha iyi izleyenler bilirler bir mevkiyi de Hamza gibi içimizden çözelimKadir Çetinçalı:
"Bartuğ Elmaz'ın menajeri eski Fenerbahçeli basketbolcu Mirsad Türkcan, Bartuğ'u götürmekten vazgeçmiş.
'Bartuğ'u ikna edin yeterli' demiş."
Bakalım bu hoca oynatacak mı ?
Lazio, Marsilya ve Lokomotiv’in oldugu gruptan ayak tenisi oynayarak namaglup lider ciktik diyorsun yani?Torrent'in sistemine uygun değil sözüne katılmakla birlikte Terim'in taktiğine göre sözüne katılmıyorum çünkü Terim'in taktiği yoktu.
YuhTrabzonspor, 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Aral Şimşir için yaklaşık 2,5 milyon euro karşılığında Midtjylland kulübü ile anlaşmaya vardı. (B.T. Sport)
İçerideki Marsilya maçı hariç diğer maçlarda pozitif bir futbol oynamadık. Lazio kalecisi malca o topu içeriye almasa sabaha kadar gol atamazdık o maçta mesela. Diğer maçlarda iyi defans yaptık bunda Marcao ve Muslera'nın büyük katkısı var.Lazio, Marsilya ve Lokomotiv’in oldugu gruptan ayak tenisi oynayarak namaglup lider ciktik diyorsun yani?
İçerideki Marsilya maçı hariç diğer maçlarda pozitif bir futbol oynamadık. Lazio kalecisi malca o topu içeriye almasa sabaha kadar gol atamazdık o maçta mesela. Diğer maçlarda iyi defans yaptık bunda Marcao ve Muslera'nın büyük katkısı var.
giresun, ads nin olduğu ligde de 12. sıradaydı ama, terimball enteresan bi kavram. işin şakası bi yana hoca possesion futbolu yani topa sahip olma futbolu oynatmak isterken tamamen geçiş futbolu oynamaya yatkın isimler transfer etti. avrupa ligindeki başarının ardında da bu sebep var, avrupa maçlarında hep rakip daha fazla topa sahip oldu, biz savunduk ve hızlı geçiş oyunuyla rakip kaleye gittik. ligde öyle oynayamıyorsun işte çünkü rakip topu otomatik olarak sana veriyor. hocanın oynatmak istediği futbolla yaptığı kadro mühendisliği taban tabana zıt.Lazio, Marsilya ve Lokomotiv’in oldugu gruptan ayak tenisi oynayarak namaglup lider ciktik diyorsun yani?
Umut Güneş’i rahat rahat satabilirler şimdi.