Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde de 22 puan fark yediğimiz taktik diyorsun yani?

Ligde ve Avrupa’da bambaşka taktiklerle oynadı takım .Avrupa’da oynadığımız gibi oynasaydık ligte çok az gol yerdik. Muhtemelen contralardan da çok fazla gol pozisyonuna girerdik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keşke ligde de oynasaydık.

Hocanın gereksiz ısrarı.

Yani adamlar ezberledi bizim oyunu kapan on kişiyle defans yap topu kapar kapamaz kontra ile Galatasaray’a gol at.

Hoca pozisyonel pas futbolunu rakip sahada bol pas yaparak pozisyon aramak sanıyordu.

Bakalım bu futbolun asıl temsilcisi olan antrenörlerden biri olarak ekibimize kattığımız Domenecnasıl bir yönetim sergileyecek.

Ben açıkçası birkaç hafta geçtikten sonra İgor tudordan esintiler bekliyorum hem olumlu hem olumsuz yönde.

Olumlu yönü önde pres yapıp rakibi boğan ve topu izli kapmaya çalışan sürekli alan değiştirecek pas fırsatları kovalayan dikine oynamaya çalışan bir Galatasaray göreceğimizi düşünüyorum.

Öte yandan boyu kısalan ve defans hattı oldukça ileri çıkan ve henüz oyun anlayışına iyi adapte olamayan orta sahadaki oyuncu kalitesi zayıf olduğu için pas istasyonları kurarken hata yapıp contralarla çok gol yiyen bir takım da izleyeceğiz o yüzden sabırlı olmalıyız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligde de 22 puan fark yediğimiz taktik diyorsun yani?
Ligde de oynatmak istedigi futbol’u oynatamadi ve takimdan ayrildi. Hoca’ya taktikten falan anlamiyor demek dogru bir elestiri degil.

Bu takim anca avrupa’da oynadigi gibi oynayabilir. Dogru savunma yapip, kaptigimiz toplar ile hizli bir sekilde rakip kaleye gitmek. Ligde ise set oyunu oynadi ama basarili olamadi. Bu oyuncular ile gecis oyunu oynamak da zor. Bakalim Torrent bu kadro ile ne yapacak. Bana gore orta sahada ve kanatlarda kalite eksikligi var.

s-59e3d04d45c2eb0d3d95cf0672e1ef8ee23874c5.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt