Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimda ki yaklaşık 15 vasat oyuncu daha kovulmadı mı?

ulan işe bak
erencanın boş herif olmadığı belliydi
o fizikte genç görmedim ben u takımlarında

Anlamadığım kısım ligde toplam 90 dk bile oynamamis sadece kupada iyi oynamış ne ara ışık gördüler de eyupte bile tercih edilmeyen adama para bağlıyorlar..
Ayriyetten bu şekilde kimi gönderirsek gönderelim 1 milyona geri alınabilir opsiyonu koymak şart ne olur ne olmaz..

Şu şartlarda yabancı sınırı yabancı kaleci asla müsait değil. Yerli stoper bulmak yerli kaleci bulmaktan daha zor. O yüzden yerli kaleci şart
Sezon sonu Okan geri gelmeli

Yoksa seneye 4 yerli zorunlu olacak

Haydi bu sene idare edelim ama

Seneye yabancı hakkımızı kalede kullanmak büyük hata olur

Aslan'ın son 8 maçını izleyen Domenec Torrent'in radikal bir kararla kaleyi idman performansıyla göz dolduran 22 yaşındaki Berk Balaban'a emanet edebileceği öğrenildi.

D_3OVJTWwAEWD0U.jpg

Alanya’nin zorunlu satin alma opsiyonu 1 milyon euro demek. Babacar takimdan ayrildi. Diedhiou Afrika kupasinda. Baska forvetleri yok. Farioli forma’yi verir o zaman.

kerem efendi frikik calısıyor topu yeni görmüs gibi pva da yorum atmıs sonraki macta freekick kullan falan diye
Video’yu gördüm, baraj yok 20 metreden frikik atıyor, gol olunca el kol yapıyor. Bari yapay baraj falan koy da çalış yav. Hoca gitti artık önümüzde engel yok mesajı mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt