Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
bir dönem büyük topçu olması bekleniyordu ama devamı gelmedi
şimdiki durumu nasıl acep
Şimdi iyi, beğeniliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir dönem büyük topçu olması bekleniyordu ama devamı gelmedi
şimdiki durumu nasıl acep
neye istinaden almışlar pek anlamadım. eyüpspor'da oynatmamışlar doğru düzgünulan işe bak
erencanın boş herif olmadığı belliydi
o fizikte genç görmedim ben u takımlarında
Oynadığı maçta forumda sövmüşlerdi baya terimin torpillisi, evladı falan diyeulan işe bak
neye istinaden almışlar pek anlamadım. eyüpspor'da oynatmamışlar doğru düzgün
ulan işe bak
Sezon sonu Okan geri gelmeliŞu şartlarda yabancı sınırı yabancı kaleci asla müsait değil. Yerli stoper bulmak yerli kaleci bulmaktan daha zor. O yüzden yerli kaleci şart
Kaleci ve en az bir savunmacının yerli olması lazım benceSezon sonu Okan geri gelmeli
Yoksa seneye 4 yerli zorunlu olacak
Orada yabancı hakkımızı kalede kullanmak büyük hata olur
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç ilgisi yok 6 numarayla Gedson Vilhenadan daha potansiyelli elbette ama Vilhena bizim için daha doğru oyuncu profili saf 8 numara pasör şutörBu adam 6 numara oynamaz o zaman Gedson da 6 değil zaten bize Melo, Fernando tarzı bir ön libero lazım elde tek Taylan var onla da olmuyor işte
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
berk mi , berk ismailden kotu kaleciAslan'ın son 8 maçını izleyen Domenec Torrent'in radikal bir kararla kaleyi idman performansıyla göz dolduran 22 yaşındaki Berk Balaban'a emanet edebileceği öğrenildi.
Video’yu gördüm, baraj yok 20 metreden frikik atıyor, gol olunca el kol yapıyor. Bari yapay baraj falan koy da çalış yav. Hoca gitti artık önümüzde engel yok mesajı mı acaba?kerem efendi frikik calısıyor topu yeni görmüs gibi pva da yorum atmıs sonraki macta freekick kullan falan diye
Herhangi bir direk bile ismailden kötü olamazberk mi , berk ismailden kotu kaleci