- 1 Haziran 2015
- 27.491
- 19.073
- 2.148
futbol bilgisine güvenilir biri demişlerHalil Dervişoğlu
halil olamaz
pas vereceği yerde şut çekiyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbol bilgisine güvenilir biri demişlerHalil Dervişoğlu

99% ardaGökhan Dinç: "Bu konuşmaları yapan oyuncunun kim olduğunu öğrenseniz, yıkılırsınız."
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haber gerçekse arda'dırFutbol bilgisine güvenilen yerli bir futbolcu. Yani en azindan Milli takimda oynamis olmali ki öyle rastgele yerli böyle bir yorumu yapamaz. Arda Tayfa bir kenara birakilirsa Bu yerlilerin arasinda Terim‘e veda etmeyen bir Emre Kilinc kaliyor.
Emre Kilinc demistir baska mantikli isim yok.
Alparslandır
arda turanGökhan Dinç: "Bu konuşmaları yapan oyuncunun kim olduğunu öğrenseniz, yıkılırsınız."
Kerem o halde ya da ömerGökhan Dinç: "Bu konuşmaları yapan oyuncunun kim olduğunu öğrenseniz, yıkılırsınız."
Her devrin adamı kim var?İp ucu bu soruda gizli.Galatasaray’da yerli bir oyuncu:
"Torrent çok iyi. Antrenman bilgisi, futbol bilgisi... Tek sıkıntı onun oyun tarzını bizim kadro oynayabilecek mi? Fatih Terim çarpı 10. Reaksiyon antrenmanı yaptık direkt. Hatay maçı olmasa Kasımpaşa maçı uçurur bu takımı."
Spor Gecesi
oynamayanlar kim? Kilinc, aytac baska kim olabilir
domenecfutbolcu olsanız hangi hocayla calısmak isterdiniz terim mi domenec mi?
ben olsam terimden tırstıgım icin dogru düzgün bişeyler soramazdım sorsam keza verecek bilgisi kısıtlı
ama domenecle istedigim gibi konusup herseyi ögrenebilirdim ve bu beni ileri götürürdü
aklını kullanan yeni hocayı iyi degerlendirip bişeyler kapmaya calısır zaten cogunluk bunu yapacaktır 1 2 kisi haric
Şu adamdan hiç yararlanmaya çalışmadı. Ama Barış Alper’e dünya kadar şans verdi.Umarım onun için yeni başlangıç olur
way BERKAN way