Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol bilgisine güvenilen yerli bir futbolcu. Yani en azindan Milli takimda oynamis olmali ki öyle rastgele yerli böyle bir yorumu yapamaz. Arda Tayfa bir kenara birakilirsa Bu yerlilerin arasinda Terim‘e veda etmeyen bir Emre Kilinc kaliyor.

Emre Kilinc demistir baska mantikli isim yok.

Galatasaray’da yerli bir oyuncu:

"Torrent çok iyi. Antrenman bilgisi, futbol bilgisi... Tek sıkıntı onun oyun tarzını bizim kadro oynayabilecek mi? Fatih Terim çarpı 10. Reaksiyon antrenmanı yaptık direkt. Hatay maçı olmasa Kasımpaşa maçı uçurur bu takımı."

🔗 Spor Gecesi

oynamayanlar kim? Kilinc, aytac baska kim olabilir

Futbol bilgisine güvenilen yerli bir futbolcu. Yani en azindan Milli takimda oynamis olmali ki öyle rastgele yerli böyle bir yorumu yapamaz. Arda Tayfa bir kenara birakilirsa Bu yerlilerin arasinda Terim‘e veda etmeyen bir Emre Kilinc kaliyor.

Emre Kilinc demistir baska mantikli isim yok.
haber gerçekse arda'dır

futbolcu olsanız hangi hocayla calısmak isterdiniz terim mi domenec mi?
ben olsam terimden tırstıgım icin dogru düzgün bişeyler soramazdım sorsam keza verecek bilgisi kısıtlı
ama domenecle istedigim gibi konusup herseyi ögrenebilirdim ve bu beni ileri götürürdü
aklını kullanan yeni hocayı iyi degerlendirip bişeyler kapmaya calısır zaten cogunluk bunu yapacaktır 1 2 kisi haric

Gökhan Dinç: "Bu konuşmaları yapan oyuncunun kim olduğunu öğrenseniz, yıkılırsınız."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arda turan
kimsede sasırmaz en son baskanla kafa kafaya tokusuyordu terimin gonderıldıgı gun

öyle bir şeyi ancak arda söyler
euro 2016'da ft ile taktik kavgası yaptığı söylentileri vardı

Galatasaray’da yerli bir oyuncu:

"Torrent çok iyi. Antrenman bilgisi, futbol bilgisi... Tek sıkıntı onun oyun tarzını bizim kadro oynayabilecek mi? Fatih Terim çarpı 10. Reaksiyon antrenmanı yaptık direkt. Hatay maçı olmasa Kasımpaşa maçı uçurur bu takımı."

🔗 Spor Gecesi

oynamayanlar kim? Kilinc, aytac baska kim olabilir
Her devrin adamı kim var?İp ucu bu soruda gizli.

futbolcu olsanız hangi hocayla calısmak isterdiniz terim mi domenec mi?
ben olsam terimden tırstıgım icin dogru düzgün bişeyler soramazdım sorsam keza verecek bilgisi kısıtlı
ama domenecle istedigim gibi konusup herseyi ögrenebilirdim ve bu beni ileri götürürdü
aklını kullanan yeni hocayı iyi degerlendirip bişeyler kapmaya calısır zaten cogunluk bunu yapacaktır 1 2 kisi haric
domenec

1642107437516.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt