Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’da yerli bir oyuncu:

"Torrent çok iyi. Antrenman bilgisi, futbol bilgisi... Tek sıkıntı onun oyun tarzını bizim kadro oynayabilecek mi? Fatih Terim çarpı 10. Reaksiyon antrenmanı yaptık direkt. Hatay maçı olmasa Kasımpaşa maçı uçurur bu takımı."

Spor Gecesi

oynamayanlar kim? Kilinc, aytac baska kim olabilir
Dk 1 gol 1 floryadan kuşlar haberleri uçurmaya başlamış.
İşte bu yüzden terime kızamıyorum kendi ekibini floryada istemesinden kaynaklı.

GSCimbom Mobile App

Galatasaray’da yerli bir oyuncu:

"Torrent çok iyi. Antrenman bilgisi, futbol bilgisi... Tek sıkıntı onun oyun tarzını bizim kadro oynayabilecek mi? Fatih Terim çarpı 10. Reaksiyon antrenmanı yaptık direkt. Hatay maçı olmasa Kasımpaşa maçı uçurur bu takımı."

🔗 Spor Gecesi

oynamayanlar kim? Kilinc, aytac baska kim olabilir
Bu adam Gökhan Dinç kulübe zarar vermeye çalışan biri bütün beyanatlarından belli. Hatta galiba Beşiktaş’lı emin değilim ama.

Sözün Özü bu haber gerçek olsa kulübü karıştırmak için oyuncunun adını 50 kere sızdırırdı.

Terimx10 lafını Arda ya da Kerem etmez bence. Emre Kılınç’tır. Daha önce de önde de olsak ben çıkıyorum, geride de olsak ben çıkıyorum, her türlü durumda oyundan çıkıyorum gibi bi laf etmişti söylenenlere göre, hocaya sallama potansiyelini onda görüyorum.

Gokhan Dinc'e zerre sevmem ama networku olan bir adam. Buyuk sikecilerde daha kaos ortami yokken, oyuncularla konusmus ve sonra tek tek ortaya cikti olaylar.

Terimx10 lafını Arda ya da Kerem etmez bence. Emre Kılınç’tır. Daha önce de önde de olsak ben çıkıyorum, geride de olsak ben çıkıyorum, her türlü durumda oyundan çıkıyorum gibi bi laf etmişti söylenenlere göre, hocaya sallama potansiyelini onda görüyorum.
emre pasif bi karakter bu kadar üst perdeden konusamaz rtaş

gokhanın youtube yayınlarını izleyin nabza gore serbet veriyor kim yuksek bagıs atarsa orayı gazlıyor en fazla almancılardan alıyor parayı bu arada almancı rtaşlarım bıraz kafayı kullanalım

Yani burak elmasin ihaneti kötü tabi ama severim böyle tuhaf iliskileri,yani torrent bi de basarili olursa,baska bi hikaye cikar🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt