Katalanca iki şaka yapmistir hocaya sirin gözükmek icinTakımdan şutlanmamak için Arda son kozlarını oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katalanca iki şaka yapmistir hocaya sirin gözükmek icinTakımdan şutlanmamak için Arda son kozlarını oynuyor
Onu benim elime verseler 1 haftaya adam ederimŞu Hakan bokz kadar boş gevşek bi herif olduğunu sanmıyorum
Dk 1 gol 1 floryadan kuşlar haberleri uçurmaya başlamış.Galatasaray’da yerli bir oyuncu:
"Torrent çok iyi. Antrenman bilgisi, futbol bilgisi... Tek sıkıntı onun oyun tarzını bizim kadro oynayabilecek mi? Fatih Terim çarpı 10. Reaksiyon antrenmanı yaptık direkt. Hatay maçı olmasa Kasımpaşa maçı uçurur bu takımı."
Spor Gecesi
oynamayanlar kim? Kilinc, aytac baska kim olabilir
keyifler nasil
Bu adam Gökhan Dinç kulübe zarar vermeye çalışan biri bütün beyanatlarından belli. Hatta galiba Beşiktaş’lı emin değilim ama.Galatasaray’da yerli bir oyuncu:
"Torrent çok iyi. Antrenman bilgisi, futbol bilgisi... Tek sıkıntı onun oyun tarzını bizim kadro oynayabilecek mi? Fatih Terim çarpı 10. Reaksiyon antrenmanı yaptık direkt. Hatay maçı olmasa Kasımpaşa maçı uçurur bu takımı."
Spor Gecesi
oynamayanlar kim? Kilinc, aytac baska kim olabilir
emre pasif bi karakter bu kadar üst perdeden konusamaz rtaşTerimx10 lafını Arda ya da Kerem etmez bence. Emre Kılınç’tır. Daha önce de önde de olsak ben çıkıyorum, geride de olsak ben çıkıyorum, her türlü durumda oyundan çıkıyorum gibi bi laf etmişti söylenenlere göre, hocaya sallama potansiyelini onda görüyorum.
kazanmaya çalışmadık ki. bay Milli takımdan sakat döndüğünde ve iyileştiğinde fiziki kapasitesi yükselsin diye her maç şans verdi.2 senedir fizigi 0
üyelerimizi zan altında bırakmayalımgokhan tam yanar döner bi hocayı savunuyor bi baskanı tam mixer forumdan bi üyeye benzıyor