Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatay macina hazirliyor denilmez ki o na
Yani dediğim gibi , bunu bu şekilde açık açık söyleyen birinin aptal olması lazım gibi geliyor bana gerçekten bunu söylemek istediyse.

Düşünsene yönetimdesin , biri çok tartışılıyor , diyorsun ki takımı o hazırlıyor maça. Demezler mi sence bu mantıklı mı sen niye duruyorsun orda diye

Ya da o kadar soruya maruz kalip ipleri elden vermek
Gene zekası düşük biri demekki. Soru soracakları belli , cevaplama illa cevaplayacaksan doğru olmaz hocamız başımızda hazırlanıyoruz de geç sanki basın toplantısı. Bile isteye prim yapmaya girip sonra baskı altında da kalma yani.

Hayirdir oglum. Tekrar ediyorum haddimizi asmasak sevinirim
Tamam uzatmamak adına bir şey demeyeyim. Yalnız rahatsız olduysan düzgünce söylersin ben de öyle demem senin tavrın çok mu farklı hayırdırlar hadsiz demeler falan. Yok öyle hem racon keseyim hem biri bir şey dediğinde üsteleyeyim tahrik edeyim geç bu kötü polis ayaklarını.
Hocam günün hiçbir yerinde can ciğer arkadaşlığınız yoksa insanlara bu şekilde hitap etmemek lazım ya.
Hayırdır sen? Hocam falan? Haddini bil. Desem ne garip olurdu değil mi. Ama doğru sevimsiz bir tabir. Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Musap'ı birçok konuda ciddiye bile alma üstat. Sana naçizane bir tavsiye :)
Evet bugün bunu da öğrenmiş oldum. Küçük enişte vibeları aldım.

'Şu an Galatasaray CEO'su Hande Başev de bizleri dinliyor.'
- random twitter kulanıcısı #1
'O zaman Mart'ta ibrasızlıkla seçim var. Burak Elmas da dinliyordur.'
- random twitter kulanıcısı #2

Gökhan dinçin beyanatlarına inanan metrobüste elletiyordur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günaydin renkdaslar,

Tugberk tanrivermis ne Oldu ? Gelmiyormu? Var mi gelisme? Yeni ekibin en kritik hamlesi olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt