- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.365
- 4.588
Hayirdir oglum. Tekrar ediyorum haddimizi asmasak sevinirim94lüyüm yazmışsın onun etkisindendir. Sen nasıl moderatörsün koçum insanı hakaret için tahrik eden moderatör mü olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirdir oglum. Tekrar ediyorum haddimizi asmasak sevinirim94lüyüm yazmışsın onun etkisindendir. Sen nasıl moderatörsün koçum insanı hakaret için tahrik eden moderatör mü olur?
Hatay macina hazirliyor denilmez ki o naYani dediğim gibi ağdalı bir dil. Mert ve çoğu personel de artık olmadığından dolayı o ilgileniyor yeni hocayla falan demek istemiş gibi geliyor bana da.
Hocam günün hiçbir yerinde can ciğer arkadaşlığınız yoksa insanlara bu şekilde hitap etmemek lazım ya.94lüyüm yazmışsın onun etkisindendir. Sen nasıl moderatörsün koçum insanı hakaret için tahrik eden moderatör mü olur?
Musap'ı birçok konuda ciddiye bile alma üstat. Sana naçizane bir tavsiye94lüyüm yazmışsın onun etkisindendir. Sen nasıl moderatörsün koçum insanı hakaret için tahrik eden moderatör mü olur?
Yani dediğim gibi , bunu bu şekilde açık açık söyleyen birinin aptal olması lazım gibi geliyor bana gerçekten bunu söylemek istediyse.Hatay macina hazirliyor denilmez ki o na
Ya da o kadar soruya maruz kalip ipleri elden vermekYani dediğim gibi , bunu bu şekilde açık açık söyleyen birinin aptal olması lazım gibi geliyor bana gerçekten bunu söylemek istediyse
Gene zekası düşük biri demekki. Soru soracakları belli , cevaplama illa cevaplayacaksan doğru olmaz hocamız başımızda hazırlanıyoruz de geç sanki basın toplantısı. Bile isteye prim yapmaya girip sonra baskı altında da kalma yani.Ya da o kadar soruya maruz kalip ipleri elden vermek
Tamam uzatmamak adına bir şey demeyeyim. Yalnız rahatsız olduysan düzgünce söylersin ben de öyle demem senin tavrın çok mu farklı hayırdırlar hadsiz demeler falan. Yok öyle hem racon keseyim hem biri bir şey dediğinde üsteleyeyim tahrik edeyim geç bu kötü polis ayaklarını.Hayirdir oglum. Tekrar ediyorum haddimizi asmasak sevinirim
Hayırdır sen? Hocam falan? Haddini bil. Desem ne garip olurdu değil mi. Ama doğru sevimsiz bir tabir. Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.Hocam günün hiçbir yerinde can ciğer arkadaşlığınız yoksa insanlara bu şekilde hitap etmemek lazım ya.
Evet bugün bunu da öğrenmiş oldum. Küçük enişte vibeları aldım.Musap'ı birçok konuda ciddiye bile alma üstat. Sana naçizane bir tavsiye![]()
ışıtan bey takımı hatay maçına iyi hazırlarsa onunla devam edelim
torrent hoca da etkili olduğu asistan pozisyonuna geçer.
Bende takımdaki oyuncuların Terim'i çok sevdiğine inanmıyorum renktaşben inanmiyorum bir yerli oyuncunun oyle dedigine
ilk geldiği zaman evet sonra kesildi o sızıntılar. sebebi de hocanın florya ya kendi istediklerini alması olsa gerek. o yüzden haksız sayılmaz hoca diyorum.Bu Terim döneminde de tüm haberler sızıyordu Florya'dan 11'ler sızıyordu bir ara hatta.