Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.947
- 39.732
- 2.953
Kafalarina...burasi hayir kurumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafalarina...burasi hayir kurumu
3. yerli olarak forvette denenebilir.Keske Ismail biraz iyi olsa. Adamin cok iyi ayagi var.

Sevilla, Corona ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
Ural Aküzüm Yk üyesi değil Sportif AŞ'ye yönetim dışından Sportif Aş'ye katıldı.Aynisini bende dinliyorum. Ilk basta ural felan vardi yönetim kurulundan. Yönetimde birbirine girmis terim yollandi diye
Galatasaray YK Üyesi Ural Aküzüm:
"Bu karardan hepimiz mutsuzuz. Siz de mutsuzsunuz, biz de mutsuzuz."
Aga ben bile senden daha yaşli uyeymisimSen orada yokken ben vardım
Üyemiz felan hayrola mod bey
Ne anlatıyon SemihAga ben bile senden daha yaşli uyeymisim
Önemli üye falan değil bunlar ya şu ana kadar dedikleri her şey yanlış çıktı Genel kurullar ile ilgili. Bunlara kalsa seçim Eşref ile Yiğit ŞArdan arasında geçecekti, yine Dursun Özbek seçimi kazanacaktı vb. baya goygoycu insanlar.Aries üye. Cuneyt gibi. Önemli üyelerden
Sen okkali bir kufru hak ediyorsunTurk yardimci ariyosak ve uslu duracaksa ftyi niye dusunmuyoruz
Uyelik olarak senden buyugum lutfen saygi duy diyorumNe anlatıyon Semih
YokUyelik olarak senden buyugum lutfen saygi duy diyorum
Durdurmasinlar Tjk yeni hocasiyla hava yakalarsa Trabzonu gecebilir.Hic cekemem Tjklilerin havasini falanBiri tsyi durdursun işler hic iyiye gitmiyor
bu sene kimse tsyi gecemez gelecek sezondan bahsediyorumDurdurmasinlar Tjk yeni hocasiyla hava yakalarsa Trabzonu gecebilir.Hic cekemem Tjklilerin havasini falan
Bu dönem transfer unut senTransfersizlik beynime vurdu
Elmas gitsin o zamanBu dönem transfer unut sen