- 18 Mayıs 2011
- 52.972
- 56.841
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle bir şey renktaş böyle bir ceza olamaz şu an yılı dolmadı biten cezamızın en yakın yaz transfer döneminde gelebilirFfp cezamiz var herhalde
Biliyorum ya, habire satmadan alamayiz diyor ya belmas onu dalgaya aldim. Satmadan alamiyorsak sat sende kardesim. Isin ne?Yok öyle bir şey renktaş böyle bir ceza olamaz şu an yılı dolmadı biten cezamızın en yakın yaz transfer döneminde gelebilir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera'nın sözleşmesi dondurulacak kısmı imkansız yani
Hii anladım renktas elinde satılabilecek oyuncular var satamiyorsa o da onun suçu mohamedi gönderirsen UEFA da Halil oynar artık Diagne de sakat bu kafayı çözemiyorumBiliyorum ya, habire satmadan alamayiz diyor ya belmas onu dalgaya aldim. Satmadan alamiyorsak sat sende kardesim. Isin ne?
Tuzemende vurmus herife.imparatorrent hocam kudurtucu modu açmış, harun kolpası kuduruyor gevşek herif
Hani stoper de oynayabilirmis. Adami resmen yanlis mevkiye hapsetmisler3. yerli olarak forvette denenebilir.
Futbol literatürüne geçecek bir olay olur ama olsun denenir. Ne kazmalar çıktı oynadı ismail mi oynamayacak![]()