Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.046
- 101.271
- 5.238
önerilerin var mı karam?Ekibimize realden cityden oyuncu yağacak gibi gorunuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önerilerin var mı karam?Ekibimize realden cityden oyuncu yağacak gibi gorunuyor.
Sadece yerlilere yatmamis maas diyorlar. Yabancilarin takır takır odemeleri yapilmisMaaslarin 4 ay yatmadigi bir takima gelir mi renktas ?
Ihtiyaclarimiz dahilinde valverde, rodrygo, jovic, k. walker, ake ve fernandinho gelebilir.önerilerin var mı karam?
Sadece yerlilere yatmamis maas diyorlar. Yabancilarin takır takır odemeleri yapilmis
puahhahah su vasat yillardir bize gorev yapti
Zabriyi shut, orta, duran top antrenoru olarak ekibimize dahil edelim.
Yonetime karşı buyuk bir karalama kampanyası başladı. Dogru mudur degil mıdır bilemiyorum.Maaslarin 4 ay yatmadigi bir takima gelir mi renktas ?
o kim la tweet yok
Nevzat Dindar: "Galatasaray, önümüzdeki günlerde Pep Guardiola’yı İstanbul’a davet edecek. Sarı kırmızılıların maçını tribünden izlemesi planlanıyor."
Bundaki maksat ne olabilir? Pepin düsünmedi bir iki kiralik oyuncumu istenecek?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luis campos diye biri sportif direktör olacakmis bizde

MusapppppppppppppppppppppBencede olmaz. Icerde fazla düsmani var. Ama bayern projesini yaptirabilecek tek adamdir. ( rummenige, hoeness simdi kahn style vs.)
Çıkan haberlere göre Pep bize her kolaylığı sağlayacakmış. Cityden alabileceğimiz kiralıklar kimler olabilir
CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayatımda kendimle en gurur duyduğum anlardan biri tudor gönderilirken terimcilik urunun tehlikelerini görmem ve burası dahil çeşitli platformlarda galatasaraylılara anlatmamdır
bilen bilir yıllardır tekrar ediyorum bu organizasyonu medya ayağı var kongre ayağı var twitter troll ayağı var ve bir ara ua ayağı vardı
şimdi bu ışıtan filan berbat boktan bir adam olabilir belki bilmiyoruz ve dedikleri gibi galatasaray için kötü şeyler yapabilir
peki kardeşim aynı sizler 6 ay önce sırf ama sırf 2 sezonu kupasız kapatan bok gibi top oynatan teknik direktörle devam edecek diye bu yönetimi allayıp pullamıyor muydunuz?
o zaman da eşref beyin ekibinde cenk ergün var diye transfer komisyon iddiaları sunmuyor muydunuz
6 ay önce ışıtan ogan tarhanın ortağı değil miydi
ne oldu da şimdi ortaya döküyorsunuz bu işleri
çünkü dertleri galatasaray değil aslolan da galatasaray değil tek dertleri hocaları kulübün tek adamı olsun
gönderilirken yanlış yapılmış eeee peki gelirken önceki hocaya yaptıklarınız ne olacak utanmaz adamlar hem de takım 12. filan değil liderdi
bu organize terimciliğin en ufak ahlaki sınırı yok bunu 4 5 sene önce görmüştüm ilk ve beni asla yanıltmıyorlar
eyüpün başkan yalnız bizimkiden daha vizyonlu fena bi adam dinledim desukru hanedar eyupsporla gorusuyormus
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi