Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıyor musun o kokuyu
Özledin mi?
niğde başlığını da dolduralım üstadım birazdan seni niğde anadolu fkya öveceğim![]()
Nigde transferlere devam ediyor
Hiç ihtimal vermem para olmayan kulübe gelmezLuis campos diye biri sportif direktör olacakmis bizde
Özledin mi?
İmzamı atarım. Terim'in geldiği her dönem 3 gün asgari yas ilan ettim, her gittiği dönemde 40 gün 40 gece eğlence. Cidden hanımı yemeğe falan götürdüm. Ne kadar tehlikeli bir adam olduğunu her dönem yazdım. Umarım çaycı olarak bile dönmez tekrar Galatasaraya. Torun sevsin sadece. Az daha böyle kulübün altına dinamit sokarsa en sonunda lanet olsun uefasınada kupasınada keşke almasaydık diyeceğim.hayatımda kendimle en gurur duyduğum anlardan biri tudor gönderilirken terimcilik urunun tehlikelerini görmem ve burası dahil çeşitli platformlarda galatasaraylılara anlatmamdır
bilen bilir yıllardır tekrar ediyorum bu organizasyonu medya ayağı var kongre ayağı var twitter troll ayağı var ve bir ara ua ayağı vardı
şimdi bu ışıtan filan berbat boktan bir adam olabilir belki bilmiyoruz ve dedikleri gibi galatasaray için kötü şeyler yapabilir
peki kardeşim aynı sizler 6 ay önce sırf ama sırf 2 sezonu kupasız kapatan bok gibi top oynatan teknik direktörle devam edecek diye bu yönetimi allayıp pullamıyor muydunuz?
o zaman da eşref beyin ekibinde cenk ergün var diye transfer komisyon iddiaları sunmuyor muydunuz
6 ay önce ışıtan ogan tarhanın ortağı değil miydi
ne oldu da şimdi ortaya döküyorsunuz bu işleri
çünkü dertleri galatasaray değil aslolan da galatasaray değil tek dertleri hocaları kulübün tek adamı olsun
gönderilirken yanlış yapılmış eeee peki gelirken önceki hocaya yaptıklarınız ne olacak utanmaz adamlar hem de takım 12. filan değil liderdi
bu organize terimciliğin en ufak ahlaki sınırı yok bunu 4 5 sene önce görmüştüm ilk ve beni asla yanıltmıyorlar
Küfür edeceğim gibiiyi ki gitti diyebiliriz
Küfür edeceğim gibi
Torrent hakkında Pep Bayern e geçeceğiz dedikten sonra oturup 6 ay Almanca öğrendiği haberleri vardı. Ayrıca Amerikada takım yönetirken İngilizce röpörtaj vermişti çok sanmıyorumTorrent sahiden Ingilizce bilmiyor mu?
50 tane kiralik toplama oyuncuyla yeni bir proje![]()
Nigde transferlere devam ediyor
Torrent hakkında Pep Bayern e geçeceğiz dedikten sonra oturup 6 ay Almanca öğrendiği haberleri vardı. Ayrıca Amerikada takım yönetirken İngilizce röpörtaj vermişti çok sanmıyorum
İmzamı atarım. Terim'in geldiği her dönem 3 gün asgari yas ilan ettim, her gittiği dönemde 40 gün 40 gece eğlence. Cidden hanımı yemeğe falan götürdüm. Ne kadar tehlikeli bir adam olduğunu her dönem yazdım. Umarım çaycı olarak bile dönmez tekrar Galatasaraya. Torun sevsin sadece. Az daha böyle kulübün altına dinamit sokarsa en sonunda lanet olsun uefasınada kupasınada keşke almasaydık diyeceğim.
Dayımın oğlu nasılsınyaşattığı başarılarda naptin peki murat yanut. Bu nasıl bir nefret inanamıyorum sana ciddi olamazsın.![]()