Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı bazı korktuğum şeyleri bu abimiz de söyledi şimdi.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    95,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu sosyal medyadaki Galatasaray hesaplarinin kapatilmasina yönelik destek alinacak birileri varsa başvuralım,bizzat ben kelle almak isterim

Gidin isinize gucunuze bakın,sagliginiza dikkat edin arkadas. koskoca Galatasaray sizin gibi lalere mi kaldi

Hocayla ne alakasi var simdi bunlarin
Adam o tweetleri atmismi? Atmis
Eh o zaman bir zahmet istifa etsin gitsin
Hoca görevdeyken neden bunlar servis edilmedi, çünkü kulüp karışmasın yönetim yıpranmasın, e şimdi niye servis ediliyor çünkü kulüp karışsın yönetim yıpransın

Millet virusten kirilmis,bunlar terim ilk kez gitmis,ilk kez ihanete ugramis gibi kuduruyor.bizim hic icimiz acimadi.luceyle,geretsle,hamzayla şampiyonluk yasarken bile gozlerimiz terimi hic aramadi sanki.hic eksiklik hissetmedik...terimi sevmek ne demek bilmiyosunuz daha

Yeni hocaya sallayanları kaleye almayın.

2-3 maç ardarda kazansın 180 derece döner onlar.

Tinercilerde burağa yapıyorlardı noldu kral oldu sonra

Hocayla ne alakasi var simdi bunlarin
Adam o tweetleri atmismi? Atmis
Eh o zaman bir zahmet istifa etsin gitsin
Işıtan denen adamin zaten kulüpte barinmamasi lazım mesele o değil mesele hoca da takımın daha fazla yıpranmasına göz yumuyor çıksa dese ki böyle böyle şahıslar için değil takım için destekleyin en azından susar millet hoca kaostan gayet memnun

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FT varken neden ifsa olmadi bu tweetler
Olur mu hocaları ile yönetim iyiydi o zaman. Beleş biletler imzalı formalar o zaman yapılırmı bu işler ya

Adamlar işıtan gün göreve daha bugün başlamış gibi tweetler atıyorlar inanılmaz ya

Hoca görevdeyken neden bunlar servis edilmedi, çünkü kulüp karışmasın yönetim yıpranmasın, e şimdi niye servis ediliyor çünkü kulüp karışsın yönetim yıpransın
Ya hocanın isi yokta twittercilara talimat mi verecek. Intikam güdüsü ile hareket etmis terim fan sayfaları belliki.

Yeni hocaya sallayanları kaleye almayın.

2-3 maç ardarda kazansın 180 derece döner onlar.

Tinercilerde burağa yapıyorlardı noldu kral oldu sonra
Yok bu değişik bir durum, inşallah dediğin gibi olur ki bende öyle olur diyorum ama emin ol öyle 2-3 maç ard arda galibiyetler gelsin ha bu mevcut oluşum daha da kudurur. Burda amaç kulübün menfaati değil kulübün batıp bitmesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt