Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Hocayla ne alakasi var simdi bunlarin
Adam o tweetleri atmismi? Atmis
Eh o zaman bir zahmet istifa etsin gitsin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocayla ne alakasi var simdi bunlarin

Cenk Ergün sandım ben desoldaki dayıyı Tudor sandım ilk.
10-11 sene once atilmis seviyesiz mesajlar yuzunden kimse istifa etmez,bizim milletimiz herseyi cabuk unutur,taraftarda öyleHocayla ne alakasi var simdi bunlarin
spamla la. bir kaç uyarı aldıkları zaman twitterdan süt dökmüş kedi oluyor hepsi.Bu sosyal medyadaki Galatasaray hesaplarinin kapatilmasina yönelik destek alinacak birileri varsa başvuralım,bizzat ben kelle almak isterim
Hoca görevdeyken neden bunlar servis edilmedi, çünkü kulüp karışmasın yönetim yıpranmasın, e şimdi niye servis ediliyor çünkü kulüp karışsın yönetim yıpransınHocayla ne alakasi var simdi bunlarin
Işıtan denen adamin zaten kulüpte barinmamasi lazım mesele o değil mesele hoca da takımın daha fazla yıpranmasına göz yumuyor çıksa dese ki böyle böyle şahıslar için değil takım için destekleyin en azından susar millet hoca kaostan gayet memnunHocayla ne alakasi var simdi bunlarin
Olur mu hocaları ile yönetim iyiydi o zaman. Beleş biletler imzalı formalar o zaman yapılırmı bu işler yaFT varken neden ifsa olmadi bu tweetler
Ya hocanın isi yokta twittercilara talimat mi verecek. Intikam güdüsü ile hareket etmis terim fan sayfaları belliki.Hoca görevdeyken neden bunlar servis edilmedi, çünkü kulüp karışmasın yönetim yıpranmasın, e şimdi niye servis ediliyor çünkü kulüp karışsın yönetim yıpransın
Yok bu değişik bir durum, inşallah dediğin gibi olur ki bende öyle olur diyorum ama emin ol öyle 2-3 maç ard arda galibiyetler gelsin ha bu mevcut oluşum daha da kudurur. Burda amaç kulübün menfaati değil kulübün batıp bitmesi.Yeni hocaya sallayanları kaleye almayın.
2-3 maç ardarda kazansın 180 derece döner onlar.
Tinercilerde burağa yapıyorlardı noldu kral oldu sonra
En fazla 1-2 haftasi var10-11 sene once atilmis seviyesiz mesajlar yuzunden kimse istifa etmez,bizim milletimiz herseyi cabuk unutur,taraftarda öyle