Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.144
- 72.772
- 5.188
Eski divan başkanı Metin beyi odadan attılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düştü filan diyorlar utanmadan xdEski divan başkanı Metin beyi odadan attılar
Bu rezilliklerle kendileri bitirdi o ihtimali. Sırtlan gibi saldırıyorlarBunlar zannediyoki burak giderse yeni gelen ftyle calisacak
Su surecten sonra ftyle calisma ihtimali olan birisi kalmadi camiada farkinda degiller
Suren ve tayfasi calismaz
Aysal ve tayfasi calismaz
Abdurrahimci sardanci tayfa calismaz
Esrefci liseli tayfa calismaz
İbo baskanin tayfasi yok o direkt kendisi calismaz
Buragin tayfasindanda kimse calismaz ali durust vs
Potansiyel aday adnan ozturkte calismaz
Ft aday olsa secilmez
Tamamen kurtulduk gibi son zehirleri saciyolar suan
Ne Cengiz ne Burak Ne de Özbek. Gerçek anlamda güçlü bir başkan özlemini bende çekiyorum Burak'ta medatik olmayacak her şey profesyonel ilerleyecek ve tesis projeleri için istemiştim ama tesisler ne oldu diye soran yok söyleyende yok. İşin kötüsü gelecekte şu başkan olsun güçlü olur diyebileceğim kimse de yok. İnan Kıraç çekildikten sonra başkan kalitelerinde düşme var o yüzden İnan Kıraç göreve diyor kızı İpek Kıraç hanımı başkanlığa davet ediyorum.Güçlü başkan özlemi çekiyorum. Cengiz başkan tavrını net koyuyordu, belmas lise öğrencisi gibi çıktı abi b une
yok konuşmacı şu anEski divan başkanı Metin beyi odadan attılar
miko yine kaybettin bir savaşı dahaDüştü filan diyorlar utanmadan xd
Özür dilerimmiko yine kaybettin bir savaşı daha
adam konuşuyor işte
Camia farkında. Terim'den kurtulduk, yönetim zayıfladı, indirelim derdindeler. Terim var diye Polat bile aday olamadı. Fatih Hoca ile bu olaylardan sonra hiçbir yönetim çalışmaz. İyi bir yönetim gelir mi? Sanmıyorum. Büyükler el atıp iyi bir yönetim kursalar keşke. Polat korkusu bir araya getirmişti. Gerçi Polat iyi bir yönetim kursa ona da Hayır dememek lazım. Bu arada Fatih Terim aday olsa seçilmez kısmına katılmıyorum. Hoca girerse tek aday girer ve seçilir. Adam aday olmadan seçimlere yön veriyor.Bunlar zannediyoki burak giderse yeni gelen ftyle calisacak
Su surecten sonra ftyle calisma ihtimali olan birisi kalmadi camiada farkinda degiller
Suren ve tayfasi calismaz
Aysal ve tayfasi calismaz
Abdurrahimci sardanci tayfa calismaz
Esrefci liseli tayfa calismaz
İbo baskanin tayfasi yok o direkt kendisi calismaz
Buragin tayfasindanda kimse calismaz ali durust vs
Potansiyel aday adnan ozturkte calismaz
Ft aday olsa secilmez
Tamamen kurtulduk gibi son zehirleri saciyolar suan
Allah hepimize maksimum böyle bir dert versinElmalı tarcinli cheesecakeim igrenc oldu ya boo![]()
yol oraya gidiyor
metin bey aday falan olmasin bir daha