Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dinlediğiniz space'i açtım, altta Volkan Kılıç var. 2-3 ay önce Bahri Havadır'ın yardımcısı oldu. Onu neden bağlamıyor bunlar yayına? Herif bildiğin casusluk yapıyor. :LOL:

Sonraki secimde sira liselilerin adayinda,esref olur baskan,daha sonra yine kotu gidis olup duayenler el atar

Polat fail,bidaha aday olamaz,olmamali da

Sosyal medyaya kalsa ft secilir ama genel kurulda isler farkli,bizimkiler tek adam sevmez ftyide sevmeyen cok buyuk bir kitle var,buragin aldigi oy disinda ft ile calismayacagini aciklayan esrefle sardanin ciddi oyu vardi

Secimde ft sectirmedi buragi,katkisi oldu sadece,ft secime girse yukardaki yazdigim isimler ve cevrelerinden oy alamaz,burak bile suren ve cevresine ftnin oylarina ragmen 20 oyla zar zor secildi
Lisede Fatih Terim'i seven büyükler var renktaş. Herkes karşısında gibi bir durum yok. Elbette yönetim kurulunu Lise ağırlıklı oluşturması gerekir. 3-4 kesimden kişiler alarak yönetim yapabilir eğer isterse. Seçim dönemi ben bayağı takip etmiştim, Elmas seçilmesin diye Lise tarafından sen başkan ol biz liste yapalım diyenler var deniliyordu.

Gedsonu getirin herif kadroya giremiyor 1,5 yil kontrati kalmis firsat kacmaz kacirirsak agir konusacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt