- 13 Ekim 2014
- 108.572
- 58.312
- 4.588
secmezler bencedeterim baskan olamaz, imkansiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
secmezler bencedeterim baskan olamaz, imkansiz.
!!fatih hoca artık bu kulüpte hoca olamaz, artık çıkıp kendi ağzıyla bıraktım demesi şarttır
Ronaldoyu da istermisin?Muslera
Boey Nelsson Marcao Telles
Gedson Cicaldau
Morutan Szoboszlai Kerem
Vlahovic
Ulan şu kadroyla oynasak nasıl olurdu acaba mükemmel bir mühendislik var şu kadro da bence. Uyum mükemmel duruyor kağıt üstünde

Gitmeliydi ama eleman falan da demem. Adam GS'nin en büyük 2-3 efsanesinden biri, belki de en büyüğü ama artık cidden kulübe yük oluyor. Onun kitlesini kaldıramıyoruz her anlamda. O olmadığında sürekli kulübün başarısız olmasını isteyen bir kitlesi var, bunların önceliği Terim, Galatasaray değil. Şimdi de kulüpte kaos yaratmak için her türlü yolu deniyorlar. Neden? Fatih Terim gönderildi. Ligde neredeyse takımı küme düşürme hattına geriletmesi ve kupada alt lig takımına elenmesi bile onlar için yetmiyor. Fatih Terim sonsuza kadar başımızda kalmalı onlara göre. Artık kulüp küme düşse bile Fatih Terim göreve getirilmesin ve bu konuda gayet ciddiyim.terim bu saatten sonra gelemez.
Aşırı terimci tayfa hocaya nefret ettirdi ama benimki kısa sürer yanar döner bi adamım
Radikal olmayan bertaraf olurAşırı terimci tayfa hocaya nefret ettirdi ama benimki kısa sürer yanar döner bi adamım
Adam 3 transfer yapmış be nolcak olm ne bozuyon alt tarafı 100 m+ orasıRonaldoyu da istermisin?
Ikidir Vlahovici alsak Vlahovici alsak![]()
Yedekde bi Ronaldo neden bulunmasin renkdas biz ne diyoz?Adam 3 transfer yapmış be nolcak olm ne bozuyon alt tarafı 100 m+ orası
Bence de yakışır özür dilerim rtaşım seni bozduğum içinYedekde bi Ronaldo neden bulunmasin renkdas biz ne diyoz?
daha dün bunun aciklamasini yaptik. bunlar brüt rakam. cidden kero admin cok fena sövecek bunu bilmeden paylasini görürse @Keramettin TANRIVERDİ
Yanlış ben inanmam
Yanlış ben inanmam
daha dün bunun aciklamasini yaptik. bunlar brüt rakam. cidden kero admin cok fena sövecek bunu bilmeden paylasini görürse @Keramettin TANRIVERDİ