Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Sil sildaha dün bunun aciklamasini yaptik. bunlar brüt rakam. cidden kero admin cok fena sövecek bunu bilmeden paylasini görürse @Keramettin TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sil sildaha dün bunun aciklamasini yaptik. bunlar brüt rakam. cidden kero admin cok fena sövecek bunu bilmeden paylasini görürse @Keramettin TANRIVERDİ
Puan tablosuna baktigimizda 13.sirada görüyoruz kendimizi. Tarihimizin en kötü sezonunu yasatan kim olursa olsun 50 kez kovulmasi lazimdir. Ismi A, B, Fatih Terim, Z falan hic fark etmez. 3 yil 0 kupa.FT gelecekse gelsin arada floryada çay kahve içsin gitsin o kadar fazlası yok
Hakkını helal et Bakanolm adami ne tagliyon, simdi sapliyacak
ben biktim artik bunu okumaktan, anlamiyonuz xddddddd saplasinnnolm adami ne tagliyon, simdi sapliyacak
ashdalshda adami böyle korkuturlar xdSil sil![]()
@Keramettin TANRIVERDİ sapla adminimben biktim artik bunu okumaktan, anlamiyonuz xddddddd saplasinnn
Tamam şimdi oldu yarısı vergi işte hpcaya net geçen 21 mtlpardon 2.7m euromus
Tamam şimdi oldu yarısı vergi işte hpcaya net geçen 21 mtl
La olum ekip ne be ne maaş alacak onlar selçuk ve necati toplam 400k euro net almıyodur toplaöhoca yalniz mi calisio bemih!
ekip de var
La olum ekip ne be ne maaş alacak onlar selçuk ve necati toplam 400k euro net almıyodur toplaö
Bence kendisi de rahatsızdır, ona da aşırı zarar vermeye başladı durum. Yeniden td olma düşüncesi varsa şu durumları gören hiçbir başkan getirmeyi düşünmezHocam yarın çıkıp bu yangını söndürmesi gerek yoksa ne yönetim kalır ne takım.
Kenetlenme çağrısı yapsa yeter.
Galatasarayı ne kadar sevdiğini biliyoruz, inanıyorum sükunete davet edwcek taraftarı.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
TERİM ÖZEL HAREKAT MI
Herkesin yediği helal bizdeniye helal oluyor
Bence hoca olmaz bu saaten sonra, gelse gelse Başkan olarak gelmek ister.Bence kendisi de rahatsızdır, ona da aşırı zarar vermeye başladı durum. Yeniden td olma düşüncesi varsa şu durumları gören hiçbir başkan getirmeyi düşünmez