Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FT gelecekse gelsin arada floryada çay kahve içsin gitsin o kadar fazlası yok
Puan tablosuna baktigimizda 13.sirada görüyoruz kendimizi. Tarihimizin en kötü sezonunu yasatan kim olursa olsun 50 kez kovulmasi lazimdir. Ismi A, B, Fatih Terim, Z falan hic fark etmez. 3 yil 0 kupa.

2 sene üst üste bos gecip görevde kalan Fatih Terim ve istisna olarak Gündüz Kilic (1967) Artik o kadar geride kalmis ki sadece Terim'i saymak gerekir. Gündüz Kilic 3. ve 2.olduktan sonra tekrar 3.olmus. Terim 6. ve 2.bitirdikten sonra bu sene 13.sirada birakti.

FJLArt4XEAIp2ae

Hocam yarın çıkıp bu yangını söndürmesi gerek yoksa ne yönetim kalır ne takım.

Kenetlenme çağrısı yapsa yeter.

Galatasarayı ne kadar sevdiğini biliyoruz, inanıyorum sükunete davet edwcek taraftarı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hocam yarın çıkıp bu yangını söndürmesi gerek yoksa ne yönetim kalır ne takım.

Kenetlenme çağrısı yapsa yeter.

Galatasarayı ne kadar sevdiğini biliyoruz, inanıyorum sükunete davet edwcek taraftarı.

Bence kendisi de rahatsızdır, ona da aşırı zarar vermeye başladı durum. Yeniden td olma düşüncesi varsa şu durumları gören hiçbir başkan getirmeyi düşünmez

Yillardir söylüyorum ve ne yazik ki olmasi gereken bu

Türkiye cumhuriyeti sinirlari icerisinde sosyal medya yasaklanmali

Hic kimse kusura bakmayacak,kullanamiyorsunuz bu sosyal medya’yi

Bizim insanimiz icin twitter bir silah

Bence kendisi de rahatsızdır, ona da aşırı zarar vermeye başladı durum. Yeniden td olma düşüncesi varsa şu durumları gören hiçbir başkan getirmeyi düşünmez
Bence hoca olmaz bu saaten sonra, gelse gelse Başkan olarak gelmek ister.

Eğer ileride olmak istiyorsa, şimdi göstermesi lazım.

Benim ondan beklentim o yönde.

Ama çıkar, yayında yangını körükler ise ozaman benim için biter.

Belmasın 1 hamlesi sayısız düşman kazandırdı kendisine.

başından beri desteklemedim, hala desteklemiyorum. Bu ortamda da desteklemem ama köstekte olmam artık.

1 Kişinin gitmesiyle Florya yıkılıyor Galatasaray batıyormuş demek. 9 haftadır sesleri çıkmıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt