Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerekirse tek adam alalim ama.lutgen 6 numara olsun kaya gibi..Gustavo josef fernando melo ayarinda tek basina bu sezonu goturur..

Ben başkanım deyip gözlerini sürekli kırpan birinden başarı beklenmez . Bu seneyi küme düşmeyelim, seneye elmas , gümüş vs göndeririz kulüpten

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Federasyon Galatasaray'ı küme düşürmeyi kafasına koymuş sesimiz çıkmıyor halen göz göre göre küme düşürecekler bizi

Paramız yok işini geçsinler. Dome hocada gerekirse kişisel bağlantılarını kullanıp sıfır bonservise tecrübeli ve yaratmayı arzu duyduğu sistem için gereken oyuncuları almalı.

Uzulerek söyluyorum transfer gelmezse, ve hakemler böyle devam ederse NET duseriz. Kasimpasa maci 1p ts maci 0p yapariz. Alttan kasimpasa ve göztepe baya form tuttu bizi gecerler 3-4 maca

Geçen sene bonservissiz Sehic'i alacaktık veya Lung'u.Lung Doğan varken yedek kalmayı sorun etmedi.Muslera varken de etmezdi bence..

Kasımpaşa macina kadar 3 transfer şart

Cicaldao da gitmeli. Morutan belki biraz sabr edilirse iş yapar yeni hoca ile. Babel Feghouli filan zaten söylemek bile istemiyorum çöpleri. Fatih hocayı nekadar sevsemde leş bir kadro kurmuş maalesef.
Kaleci
Gedson
6 numara
Forvet
Sağ kanat
En az 5 transfer lazım. Yapmazsak sıkıntı büyük.

Muslera söylenenlere göre yedek kaleci olayında baya aktifmiş İsmail'in ikinci kaleci olmasında önemli etkenmiş bence artık onunla da yolları ayırmak lazım gerek sakatlıklar gerek performansindaki düşüş gerekse istemediği hocayı yeme işinde master olduğundan buraya kadar denemeli

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acilen 2-3 adam alın yeter, küme düşecek takim. İsmail hala oynaması bu külübe hakarettir.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaleci
6 no**** Acil
10 no ( calim atan sut tehdidi olan friki atan)
Forvet
Sag kanat
Gedson gelirse 10 no kalabir..Cunku dribling yapi top kapabilen komple 8
Edit: yerli kaleci oncelikli cunku lanet bi yerli kurali var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt